Радиочасовник

  Живейте по-зелено

  Време е да се погрижим за околната среда. Изработен от устойчив бамбук и проверено безопасни компоненти, този стилен часовник Philips AJ3570/12 има ниска консумация на енергия в режим на готовност и автоматичен светлинен сензор, за да пести енергия всяка секунда. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Живейте по-зелено

с екологичния радиочасовник

 • Ниско потребление на енергия за повече икономии

  Ниско потребление на енергия за повече икономии

  Съгласно Директивата за екодизайн 2005/32/EC на Европейската комисия, всички консумиращи електроенергия продукти, които се внасят в Европа, трябва да се приведат в съответствие със стандартите за потребление на енергия до 2013 г. Този радиочасовник е проектиран в съответствие с директивата за повишаване на енергийната ефективност и по-ниско потребление на енергия, постигайки консумация в режим на готовност - под 1 W. Така ще намалите сметката си за електричество и ще се включите в грижите за опазване на околната среда.

 • Светлинен сензор за автоматично димиране, за удобство при гледане

  Светлинен сензор за автоматично димиране, за удобство при гледане

  Бъдете сигурни, че винаги ще виждате това, което е на дисплея, по всяко време на деня. Вграденият светлинен сензор отчита осветеността на средата и определя каква да бъде яркостта на дисплея, за да виждате ясно. През деня или при силна осветеност яркостта автоматично се увеличава, за да виждате лесно съдържанието на дисплея, потопен в околната ярка светлина. Нощем или при много слаба осветеност яркостта на дисплея намалява, за да се вижда, без да причинява дискомфорт и без да нарушава съня ви с блясъка си.

 • Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Цифрова настройка със зададени станции за допълнително удобство

  Просто трябва да настроите на станцията, която искате да зададете, и да натиснете и задържите бутона за настройка, за да се запамети честотата. С настроените станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да включите своята любима станция, без да е необходимо да нагласяте ръчно честотата всеки път.

 • Двоен будилник, с който вие и партньорът ви се събуждате по различно време

  Двоен будилник, с който вие и партньорът ви се събуждате по различно време

  Аудио системата Philips позволява задаване на две аларми. Задайте един час за вашето събуждане и друг - за събуждане на човека до вас.

 • Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие

  Започнете деня добре със събуждане от постепенно увеличаваща се сила на будилника. Обикновеният звук от будилници с предварително настроена сила или е прекалено тих, за да ви изправи на крака, или е така крещящо силен, че грубо ви изхвърля от леглото. Събудете се с избрана от вас музика, радиостанция или предупредителен сигнал. Силата на нежния тон за събуждане постепенно се увеличава от фино тиха до разумно силна, за да може нежно да ви разбуди.

 • Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймерът за заспиване ви дава възможност да решите колко дълго искате да слушате музика или радиостанция, избрана от вас, преди да заспите. Просто задайте ограничение на времето (до 2 часа) и изберете CD или радиостанция за слушане, докато се унесете в сън. Устройството ще продължи да свири до зададеното време и след това автоматично ще се изключи в икономичен тих режим на готовност. Таймерът за заспиване ви позволява да заспите с любимия си CD или радио диджей, без да броите овце или да се тревожите, че хабите енергия.

 • Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събуждайте се с любимата си музика, радиостанция или със звънец. Просто настройте алармата на вашето радио с часовник Philips да ви събужда със станцията, която сте слушали последна, или изберете събуждане със звук на звънец. Когато стане време за събуждане, вашето радио с часовник Philips автоматично ще включи тази станция или ще прозвучи звънецът.

 • Устойчив и възобновяем бамбук за изработка на горния панел

  Намирането на начини за опазване на околната изисква творческо мислене и известни познания. Използването на бамбук за изработка на горния панел на този часовник е екологичен подход, който освен това внася и стил в продукта. Бамбукът не само е привлекателен материал, но е известен и като по-устойчив и възобновяем в сравнение с дърветата. Бамбуковите насаждения растат много бързо без изкуствени торове и пестициди и дават реколта след три до пет години, по няколко пъти от растение. Освен това, подготовката на бамбука за промишлена употреба причинява по-малко замърсяване и по-ниски емисии на въглероден диоксид.

 • Пластмасов корпус и хартиени опаковки от рециклирани материали

  От своите позиции на отговорно отношение към околната среда, Philips винаги е полагал сериозни усилия във връзка с рециклирането. Предимствата на рециклирането са удивителни. То намалява необходимостта от нови, невъзобновяеми ресурси и облекчава натоварването на нашата вече изнемогваща планета. Освен това то намалява и необходимостта от изгаряне на отпадъци и от сметищата, които оказват изключително вредно влияние върху екосистемите и околната среда. Голяма част от материалите, използвани за изработката на този часовник, са рециклирани. Целият корпус е изработен от 100% рециклирана пластмаса, печатните материали са от 100% рециклирана хартия, а хартиените опаковки са произведени от 90% рециклирани материали.

 • Проверено безопасни компоненти за по-безопасна и по-зелена среда

  Ограниченото използване на опасни вещества е доказателство за желанието на Philips да създаде по-безопасна жизнена среда за човешката раса. Освен нашето пълно съответствие с Директивата RoHS, която ограничава употребата на често използваните опасни вещества като олово, кадмий и живак, ние сме ограничили използването и на други опасни съставки. Например, не използваме PVC и BFR материали в нашите пластмасови части, печатни платки, адаптери за захранване и опаковки, което намалява вредните въздействия върху човешкото здраве и околната среда по време на използването и дори при изхвърлянето им.

 • Включване и автоматична настройка на времето

  Извадете часовника от кутията, включете го и времето вече е зададено за вас - автоматично. Интелигентният часовник чете предварително програмираните данни и задава правилното време според часовата зона по подразбиране. Ако живеете извън часовата зона по подразбиране, всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона "Часова зона" и часовникът ще зададе правилното време. Край на четенето на ръководства, край на натискането на бутони.

 • Гарантирано запазване на час и аларма, за да се събуждате навреме дори при спиране на електрозахранването

  При спиране на електрозахранването този интелигентен часовник запазва надеждно зададения от вас час. Зададената аларма остава активна дори когато дисплеят е изключен, благодарение на вградената батерия. Когато електрозахранването бъде възстановено, не е необходимо да настройвате часовника, нито да възстановявате настройките. И което е още по-прекрасно, дори електрозахранването да не бъде възстановено, батерията осигурява достатъчно мощност за включване на зумера в зададения от вас час на алармата, за да сте сигурни, че никога няма да се успите.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува