Компактен будилник

  Компактният будилник Philips предлага лесна настройка на часовника, будилника и календара с автоматично изключващо се светодиодно фоново осветление. Захранван от една батерия тип AA, той е идеален за пътуване. Функцията за повторение на алармата ви позволява да подремнете още пет минути.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Компактен будилник

 • Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Задно осветеният LCD дисплей осигурява лесно гледане и работа при слаба светлина и дава ясна информация с един поглед.

 • Дисплеят за час на събуждане ви показва часа на повикването за събуждане

  Дисплеят за час на събуждане показва винаги и точното време, и часа на включване на будилника. Постоянното показание премахва необходимостта от натискане на бутон за проверка дали и за колко часа е настроен будилникът. Дисплеят за час на събуждане ви уверява постоянно, че будилникът е настроен и ще ви събуди в предвидения час.

 • Удобен размер за лесно пренасяне до работата или за пътуване

  Този удобен будилник предлага прецизни функции на часовник и будилник в компактна форма. Той е достатъчно малък, за да може да го сложите на произволно място вкъщи или в офиса и да го вземете с вас при пътуване.

 • Ниско потребление на енергия за дълъг експлоатационен срок на батерията

  Благодарение на опростените функции за часовник и будилник и светодиодното фоново осветление с автоматично изключване, потреблението на енергия е ниско. Само една батерия тип AA е достатъчна да захранва часовника за близо година.

 • Показване на месеца и деня

  Часовникът има вградена функция за календар, която показва текущите месец и ден. Настройте правилната дата (включително и годината) и календарът ще отчита правилно високосните години.

 • Работа само с една батерия за удобство при пътуване

  Часовникът се захранва с една батерия тип AA, като по този начин предоставя компактно и леко решение за пътуване. За да ползвате пълната функционалност на часовника, будилника и календара, просто поставете една батерия тип AA в отделението за батерия. Батериите тип AA се продават на много места и подмяната по време на пътуване е лесна.

 • Повторение на алармата с 5 минути време за подремване

  За да се пребори с успиването, радиочасовникът Philips има функция за подремване. Ако алармата се включи, но искате да поспите още малко, натиснете веднъж бутона за повторение на алармата и продължете да спите. След пет минути алармата ще се включи отново. Можете да продължите да натискате бутона за повторение на алармата на всеки пет минути, докато я изключите окончателно.

 • Лесна настройка на часовника и будилника

  Часът и алармата са толкова лесни за задаване, че може да не се наложи да правите справка в Ръководството за бързо инсталиране или Ръководството за потребителя. Просто използвайте бутоните на радиочасовника, за да зададете часа и алармата.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува