Спортен аудио плейър

  Преносимо спортно аудио от Philips

  въпреки че са проектирани специално за спортисти и активни хора, тези портативни цифрови аудиоплейъри, подходящи за носене и устойчиви на пръски, не правят компромис с качеството на звука. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Преносимо спортно аудио от Philips

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Еквалайзер за избор на вашите музикални предпочитания

  Еквалайзер за избор на вашите музикални предпочитания

  GoGear плейърите с еквалайзер използват технологиите, за да задават автоматично оптималния баланс на звуковите честотите за избрания музикален стил. Независимо дали слушате джаз, рок или поп, използването на зададената настройка на еквалайзера ви позволява да се радвате на оптималния звук за този музикален стил.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува