Професионални DJ слушалки

  Професионални DJ слушалки

  Създадени съвместно с удостоения 5 пъти с наградата за най-добър DJ в света Армин ван Бюрен, слушалките A1PRO са направени за живот с електронна музика. В движение или до пулта за миксиране – тези слушалки придават мощ и живот на всяка мелодия. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Професионални DJ слушалки

Професионални DJ слушалки, С наушници, Меки наушници, Плоско сгъване A1PRO/00 Търсене на подобни продукти

Професионални DJ слушалки

в сътрудничество с Армин ван Бюрен

 • 40 мм, 2500 mW мембрани осигуряват музика без изкривявания

  40 мм, 2500 mW мембрани осигуряват музика без изкривявания

  Високомощни 40 мм неодимови мембрани, проектирани за 2500 mW мощност, осигуряват ясна, динамична музика без изкривявания дори при усилен звук или висока мощност на входящия аудио сигнал.

 • Затворен гръб и изолиращи възглавнички за пълна изолация на звука

  Затворен гръб и изолиращи възглавнички за пълна изолация на звука

  Архитектурата със затворен гръб осигурява максимални баси и ви помага да слушате музиката си колкото искате силно без изтичане, докато възглавничките supra-aural запечатват пространството между ушите ви и слушалките за превъзходна звукова изолация.

 • Подвижни, сменяеми и комфортни наушници

  Подвижни, сменяеми и комфортни наушници

  Материалите на наушниците са внимателно подбрани, за да осигуряват както дълготраен комфорт при носене, така и подобрено звуково представяне. Луксозните дишащи възглавнички са проектирани за оптимално ергономично прилягане, както и за запечатване на басовите звуци, докато околният шум остава отвън.

 • Двустранни въртящи се рамена за следене с едно ухо

  Двустранни въртящи се рамена за следене с едно ухо

  Проектиран с мисъл за професионалния DJ, всеки наушник може да се завърта, така че да чувате какво се случва около вас, независимо дали слушате музика в движение, или е нужно да чуете възгласите на аудиторията си.

 • Сменяеми възглавнички

  Сменяеми възглавнички

  Възглавничките за уши с байонетно поставяне лесно се завъртват и щракват на място със същия надежден механизъм, както при обективите на фотоапаратите. Меките възглавнички за уши осигуряват дълготраен комфорт при носене.

 • Мека, удобна възглавничка на лентата за глава

  Мека, удобна възглавничка на лентата за глава

  Професионалните DJ слушалки A1-PRO се снабдяват с мека лента за глава, която ги прави толкова удобни, че може да забравите, че ги носите, дори след часове миксиране.

 • Навитият кабел се разтяга до 1,8 м за повече свобода на движението

  Наслаждавайте се на по-голяма свобода на движението с кабел с дължина 1,4 м с навита част, който се разтяга до 1,8 м. Намотката също така намалява напрежението в частите, предизвикано от дърпане, докато предоставя удължение без плетеница от кабели.

 • Отлична звукова изолация за използване в среда с високи нива на шум

  Меки запечатващи възглавнички изолират ушите ви от външния свят, за да можете да се концентрирате върху ритъма без разсейващи фактори.

 • Сгъваема до плоско състояние конструкция за лесно прибиране и носене

  Проектирани да ви осигуряват най-доброто преживяване в движение, професионалните DJ слушалки Philips могат да се сгъват за идеална преносимост и лесно прибиране. Интелигентният дизайн и внимателният подбор на компоненти, като здравите панти, позволяват на частите на слушалките да се движат с лекота.

 • Верен на източника звук за наслаждение от музиката така, както е записана

  Вярното на източника възпроизвеждане на звука ви дава звук, както е бил записан в студиото, без изкривяване или изменение, така че това, което чувате, е вярно с оригинала.

Вижте всички спецификации
 • 72 мм сменяеми възглавнички за уши, продават се отделно, shop.philips.com и armadashop.com

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува