Всяка снимка ни казва своята история

  Колко цифрови снимки се крият в компютъра ви? Вижте, споделете, подредете и оживете спомените си с вашия фото дисплей Philips PhotoFrame™ – най-лесният начин да показвате своите цифрови снимки с поразително качество - без компютър. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Всяка снимка ни казва своята история

 • Разглеждане и подреждане на снимки в карти с памет или във вътрешната памет

  Разглеждане и подреждане на снимки в карти с памет или във вътрешната памет

  Диспечерът на карти с памет е комплект от два вградени четеца на карти с памет и функционален софтуер за разглеждане, редактиране, съхраняване и подреждане на снимките в картите с памет с лекота и наведнъж - всичко това без компютър. Той включва два слота за карти с памет: единият приема карти Compact Flash I (CF), а другият - карти Secure Digital Card (SD), карта SDHC, Multimedia Card (MMC), xD card, Memory Stick (MS), MS pro, MS Duo и MS Pro Duo (с адаптер), Micro SD карта и Mini SD карта (с адаптер). И двата работят като допълнително пространство в паметта - все едно, че са част от вътрешната памет на фото дисплея.

 • Завъртане, мащабиране, отрязване, маскиране и добавяне на ефекти към снимките

  Завъртане, мащабиране, отрязване, маскиране и добавяне на ефекти към снимките

  Съветникът за фотоефекти е лесна за използване функция, която ви дава възможност да завъртате, увеличавате, отрязвате и дори да преобразувате цветовете на снимката до черно-бяло или сепия директно на фото дисплея.

 • Висока плътност на пикселите за най-рязко и детайлно изображение на фотографии

  Най-добрият екран с висока разделителна способност изобразява вашите скъпоценни снимки със същите реалистични детайли и живи цветове, както висококачествените отпечатани фотографии.

 • Показване с всички отчетливи цветове на професионално отпечатаните снимки

  Пълноцветният дисплей показва най-добре вашите снимки с живи и реалистични цветове, като възпроизвежда същия пълен диапазон от цветове, както професионално отпечатаните фотографии.

 • Изящни материали и покритие придават допълнителна стойност на вашите снимки

  Висококачественият дизайн и изящните материали включват стабилна стилна стойка, стилна рамка и задълбочено външно оформление, които създават представа за стойност и изтънчен вкус, добавяйки блясък към показваните на фото дисплея снимки.

 • Автоматична ориентация на снимките в портретен или пейзажен режим

  Автоматичното определяне на портретна/пейзажна ориентация на снимките се извършва от датчик, който разпознава ориентацията на фото дисплея и показва всяка снимка в необходимия режим.

 • Възпроизвеждайте слайдшоу, единични снимки и миниатюри или показвайте часовника

  Гъвкавите режими на дисплея ви дават свобода да показвате фотографиите си една по една или в режим на миниатюри за бързо и лесно търсене, както и да създадете слайдшоу от най-ценните си фотографии.

 • Създавайте албуми, слайдшоу и подреждайте цифровите си фотографии

  Интелигентният албум ви позволява да създавате и подреждате албуми, както и да определяте и настройвате ефекти за преходи във вашето слайдшоу от снимки.

 • USB връзка за лесно прехвърляне на снимки от компютъра ви

  В устройството е вграден USB съединител за лесно и бързо изтегляне на фотографии от компютър.

 • Работят от мрежата или захранвани безжично с акумулаторна батерия

  Захранването от електрическата мрежа или от вградената батерия ви дава избор при използване на вашия фото дисплей от контакта или безжично с вградената акумулаторна батерия.

 • Автоматично включване и изключване на дисплея в зададени часове с цел пестене на енергия

  С таймера си PhotoFrame може да се включва и изключва в избрани от вас часове, като се намалява разходът на енергия с цел опазване на околната среда и спестяване на до една трета от разходите на PhotoFrame за електроенергия. Трите програмируеми времеви отрязъка в работни дни и един такъв в почивни дни ви осигуряват гъвкавост в съответствие с личния ви график.

Вижте всички спецификации
 • Времето на работа на батериите зависи от температурата, нивото на яркост и вида на работата.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува