LivingWhites

  Спирална енергоспестяваща лампа

  Димируема светлина на една ръка разстояние

  Омръзна ли ви да живеете при една и съща светлина? Изберете енергоспестяващите лампи Philips LivingWhites, за да направите своите осветителни тела димируеми с дистанционното управление LivingWhites (включено в базовия комплект). Освен това тези лампи спестяват до 80% енергия и разходи. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LivingWhites Спирална енергоспестяваща лампа

20 W (87 W), Фасунга E27, Топла бяла светлина, Начален комплект 8727900926187 Търсене на подобни продукти

Димируема светлина на една ръка разстояние

Създайте желаната атмосфера

 • Димиране без настенен димер

  Димиране без настенен димер

  Можете да димирате лампата LivingWhites чрез дистанционно управление LivingWhites или LivingAmbiance. Всяко дистанционно управление Philips, което има кабел SmartLink, ще може да димира тази лампа.

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Тази лампа използва до 80% по-малко енергия от традиционните източници на светлина, като ви помага да спестите пари от сметките си за електричество и да направите своя принос за опазването на околната среда.

 • Дълъг живот – издържа до 10 години

  Дълъг живот – издържа до 10 години

  Енергоспестяващите лампи Philips са проектирани за дълъг живот. С експлоатационен срок от до 10 години можете да избегнете досадата и разходите за честа смяна на лампи, като спестявате енергия година след година.

 • Свържете всяко осветително тяло с бяла светлина към дистанционното LivingAmbiance

  Включете управляващото устройство за осветителни тела LivingWhites между осветителното тяло и контакта, и осветителното тяло ще работи с продуктите LivingAmbiance. Това ви позволява да управлявате осветителното тяло, което имате у дома, с дистанционното управление LivingAmbiance, както и да го свържете с други продукти LivingAmbiance. Сега можете да направите вашето осветително тяло част от сцената! Внимание: осветителното тяло, което свързвате към управляващото устройство LivingWhites, не трябва да има димер, който се регулира с докосване.

Вижте всички спецификации
 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н..

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува