За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900844481/8727900844481_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Tornado Automatic

  Спирална енергоспестяваща лампа

  Високоефективен светлинен сензор

  С автоматичния си светлинен сензор тази енергоспестяваща лампа Philips предоставя ярка светлина точно когато е необходимо, дори при използване на открито. Тази лампа с ниска консумация се побира безпроблемно навсякъде, спестявайки енергия и пари в продължение на до 10 години. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Tornado Automatic Спирална енергоспестяваща лампа

15 W (70 W), E27, Топло бяло, Без възможност за димиране 8727900844481 Търсене на подобни продукти

Високоефективен светлинен сензор

Включва се автоматично през нощта

 • Изключителна яркост и ефективност

  Изключителна яркост и ефективност

  По-голямата яркост обикновено означава по-голяма консумация на енергия. Но с енергоспестяващите лампи Philips можете да се наслаждавате на идеално ярка, зареждаща светлина, докато пестите енергия и пари. Идеална за целево осветление в (домашни) офиси и на всяко друго място, изискващо особена яркост.

 • Включва се автоматично

  Включва се автоматично

  С вградения си автоматичен светлинен сензор, тази лампа предоставя простота на използване, която е идеална за помещения, които трябва да бъдат безопасно достъпни на момента.

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Тази лампа използва до 80% по-малко енергия от традиционните източници на светлина, като ви помага да спестите пари от сметките си за електричество и да направите своя принос за опазването на околната среда.

 • Дълъг живот – издържа до 10 години

  Дълъг живот – издържа до 10 години

  Енергоспестяващите лампи Philips са проектирани за дълъг живот. С експлоатационен срок от до 10 години можете да избегнете досадата и разходите за честа смяна на лампи, като спестявате енергия година след година.

Вижте всички спецификации
 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува