Master Softone dimmable

  Енергоспестяваща лампа

  Превъзходен димируем комфорт, дизайн и производителност

  Тази енергоспестяваща крушка комбинира димиране до 1% с превъзходна производителност (по-дълъг живот, многократно превключване), мека топла светлина и традиционен дизайн на крушка, който ви оставя топлото усещане, че спестявате пари по красив начин за следващите 20 години. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Master Softone dimmable Енергоспестяваща лампа

12 W, Топла бяла светлина, Фасунга E27 872790082518300 Търсене на подобни продукти

Превъзходен димируем комфорт, дизайн и производителност

Димируемост, дълъг живот, атмосфера и производителност

 • Димируема до 5%

  Създадена да позволява идеално димиране за създаване на правилната среда за всяка дейност, от успокояваща до активна атмосфера.

 • Спестява пари и електроенергия до 80%

  Тази крушка спестява пари и до 80% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Струва си парите и спестява вашите пари година след година. Затова намалете сметките си електричество и започнете да спестявате - сега.

Вижте всички спецификации
 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н..

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува