-

Сензор за движение

  -

  Сензор за движение

  Включете лампите

  Добавете сензор за движение към вашата система Philips hue за удобство, спокойствие и пестене на енергия. Захранван с батерия и напълно безжичен, сензорът може да се постави на всяко място в дома. Лесен за конфигуриране чрез приложението Philips hue. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Включете лампите

Активирани от вашето движение

 • Включва вашите светлини hue, когато е засечено движение

  Свържете детектора за движение на Philips hue с вашия бридж Philips hue чрез приложението Philips hue и то автоматично ще включва вашите светлини Philips hue, когато влезете в стаята. Идеално за баня, коридор, мазе или гараж. В приложението можете да изберете коя сцена или настройка на осветлението трябва да се включи, когато е засечено движение. Когато не е засечено повече движение, светлините ще се изключват автоматично.

 • Автоматично включва нежна нощна светлина

  Възможно е задаването на различни настройки на светлината през деня и нощта. През деня сензорът може да се включва с ярка бяла светлина, за да ви помага да виждате по-добре. През нощта може да включва нежна нощна светлина, когато вие или вашето дете стане от леглото. Достатъчно да се ориентирате в тъмното без да събуждате цялото семейство.

 • Възможно е да свържете до 50 лампи Philips hue

  Можете да свържете до 50 лампи към бриджа hue на Philips. Просто започнете с някой от наличните начални комплекти и започнете да добавяте продукти Philips hue. След това можете да управлявате светлините си с бързо плъзване с пръст с интуитивното приложение Philips hue за смарт устройства с iOS и Android. Philips hue е създадена на основата на ZigBee – надеждна технология с ниска консумация на енергия за управление на осветлението. Към системата непрекъснато се добавят нови функции и подобрения. Актуализациите на софтуера и фърмуера се извършват безжично и безпроблемно направо през продукта Philips hue.

 • Включва светлините само когато е нужно

  Благодарение на интегриран сензор вашите светлини ще се включват само когато са ви нужни. Можете лесно да промените чувствителността на светлината чрез приложението Philips hue, така че сензорът да се включва, когато имате нужда от малко повече светлина. Сензорът за движение също ви помага да пестите енергия, като автоматично изключва светлините в зоните, които не се използват. Когато не е засечено повече движение, лампите се димират, преди автоматично да се изключат след определено време.

 • Без кабели, за да можете да ги поставите навсякъде в дома си

  Детекторът за движение работи на батерии, без кабели и лесен за инсталиране където и да е в дома ви. Поставянето му е работа за няколко минути. Просто го поставете на рафт, помощна маса или го монтирайте на стената или тавана, използвайки винт. Даже можете да закрепите с магнит за метални повърхности. Можете да нагласите ъгъла на засичане, като завъртите сензора до подходяща позиция.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува