Бяла и цветна атмосфера

  Бяла и цветна атмосфера

  Неограничени възможности

  Включете крушка за бяла и цветна атмосфера Philips hue във вашата система Philips hue и усетете качествена бяла и цветна светлина, сега с още по-наситени цветове. Свържете я с бриджа Philips hue и я управлявайте с вашите смарт устройства. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Hue Бяла и цветна атмосфера

Единична крушка, E27 8718696592984 Търсене на подобни продукти

Неограничени възможности

Свързана с вас

 • Играйте със светлината и избирайте от 16 милиона цвята

  Играйте със светлината и избирайте от 16 милиона цвята в приложението Hue, за да отговаря осветлението на настроението ви. Използвайте любимата си снимка и изживейте отново тези специални моменти с пръски светлина. Запазете любимите си настройки за осветление и ги извиквайте с докосване с пръст.

 • Синхронизирайте лампите Philips Hue с филми и музика

  Направете така, че гледането на телевизия да обхване цялата стая, или издигнете вашето игрово изживяване на следващо ниво. Изтеглете приложение на трета страна и открийте страхотните неща, които можете да правите с Philips Hue. Или синхронизирайте осветлението с любимата ви музика и се наслаждавайте максимално на ритъма. Превърнете всяка стая в дансинг и вижте как осветлението реагира на музиката. Изтеглете едно от приложенията на трета страна и нека партито да започне с Philips Hue.

 • Топла бяла дневна светлина до студена ярка дневна светлина

  Задайте подходящата атмосфера за всеки момент с гама от красива, естествена, бяла светлина. Използвайте приложението, за да зададете всеки нюанс на бяла светлина от студена енергизираща дневна светлина до успокояваща топла бяла светлина. Поемете контрол и задайте атмосферата. Да не е прекалено ярка. Да не е прекалено тъмна. Най-подходящата.

 • Изпълвайте се с енергия, концентрирайте се, четете и си почивайте със светлина

  Светлината влияе на вашето настроение, поведение, бдителност и навици. Чрез приложението можете да зададете оптималната светлина за вашия момент. Philips Hue ви помага да се изпълните с енергия, да се концентрирате, да четете и да се отпускате. Персонализирайте ежедневните си действия и ги превърнете в моменти, на които да се наслаждавате. Чувствайте се различно. Чувствайте се по-добре.

 • Събуждайте се по нежен начин с лично ваш изгрев

  Улеснете съня си и се събуждайте по нежен начин за свеж старт на всеки свой ден. Philips Hue ще ви помогне да се измъкнете от леглото по приятен начин. Плавното увеличаване на интензитета на светлината ви създава усещането за естествено събуждане със слънчева светлина за разлика от грубото събуждане от алармения звън.

 • Управлявайте осветлението отвсякъде

  Можете да управлявате дистанционно осветлението, където и да сте. Проверете дали сте забравили да изключите осветлението, преди да излезете от дома си, и го включете, ако работите до късно. С технологията за геозони осветлението може автоматично да се включва, когато се прибирате у дома, или да се изключва, когато излизате от дома. Всичко се състои в това да ви улесни живота и да ви осигури спокойствие по интелигентен и полезен начин.

 • Задайте график на осветлението за лесна домашна автоматизация

  Philips Hue може да ви накара да се почувствате у дома, дори и да сте извън него, чрез функцията за график в приложението Philips Hue. Задайте осветлението да се включва в предварително зададено време, така че да е включено, когато се прибирате у дома. Дори можете да зададете стаите да се осветяват по различно време. И разбира се, можете да позволите осветлението да се изключва постепенно през нощта, така че никога да не се безпокоите дали сте оставили включени лампи.

 • Управлявайте осветлението по ваш начин

  Свържете лампите Philips Hue с бриджа и започнете да откривате безкрайните възможности. Управлявайте осветлението от вашия смартфон или таблет чрез приложението Philips Hue или добавете ключове към системата, за да активирате осветлението. Задайте таймери, известия, аларми и други за пълноценно Philips Hue изживяване.

 • Възможно е да свържете до 50 лампи Philips Hue към един мост(бридж).

  Можете да свържете до 50 крушки и 10 аксесоара към бриджа Hue на Philips (не е приложено). Просто започнете с някой от наличните начални комплекти или отделен бридж и започнете да добавяте продукти Philips Hue. След това можете да управлявате светлините си с бързо плъзване с пръст с интуитивното приложение Philips Hue. Philips Hue е създадена на основата на ZigBee – безопасна и надеждна технология с ниска консумация на енергия за управление на осветлението. Към системата непрекъснато се добавят нови функции и подобрения. Актуализациите на софтуера и фърмуера се извършват безжично и безпроблемно направо през продукта Philips Hue.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува