Една лампа, три настройки за осветлението

  Понякога ви се иска да промените атмосферата, така че да отговаря на това, което правите в момента. Със светодиодната крушка Philips SceneSwitch можете лесно да промените обстановката със съществуващия ключ. Не са нужни димер или допълнителен монтаж. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LED Крушка

8 W – 5 W – 2 W (60 W), E27, Топло бяло, Без възможност за димиране 8718696588840 Търсене на подобни продукти

Една лампа, три настройки за осветлението

Работи с вашия съществуващ ключ

 • Добро възпроизвеждане на цветовете (CRI > 80) за живи цветове

  Добро възпроизвеждане на цветовете (CRI > 80) за живи цветове

  Индексът на цветопредаване (CRI) се използва за описване на ефекта от светлинен източник върху цветовото възприемане. Естествената светлина има CRI от 100 и се използва като стандарт за сравнение с всеки друг източник. CRI показателят на светодиодните крушки на Philips винаги е над 80, близък до стойността на слънчевата светлина, отразяващ цветовете точно и естествено.

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Струва си парите и спестява вашите пари година след година. Затова намалете сметките си електричество и започнете да спестявате сега.

 • Лампата може да запамети последната ви настройка

  Тази лампа SceneSwitch има вграден чип за памет, който запаметява последната ви настройка на осветлението, ако ключът е изключен по-дълго от 6 секунди. Ако не преминавате често от една дейност към друга, лампата ще бъде в любимия ви режим, когато я включите отново.

 • Без нужда от димер или допълнителна инсталация

  Предоставя разнообразие от страхотни светлинни сцени още с първото стартиране, които да отговорят на вашите различни нужди и настроения. Самата лампа е интелигентна, така че няма нужда от димер или друга допълнителна инсталация. Просто заменете крушката си с тази лампа SceneSwitch и можете да преминавате между различни сцени с едно превключване на съществуващия ви стенен ключ. Нужни са по-малко инвестиция и усилие, за да се насладите на най-високото ниво на комфорт. Вече можете лесно да промените атмосферата, така че да пасва на това, което правите, и на вашето настроение в дадения момент.

 • Възстановяване на фабричните настройки по подразбиране на лампата

  Ако се използват няколко лампи и те вече не са синхронизирани, просто превключете ключа (включете го и го изключете в рамките на 1 секунда), за да върнете лампата към фабричните настройки по подразбиране.

 • Три настройки на осветлението от 2700 K към 2500 K до 2200 K

  Светлината може да има различни температури на цвета, определени в единици, наречени Келвин (K). Крушките с ниска стойност на Келвин излъчват топла, уютна светлина, а тези с по-висока стойност на Келвин излъчват по-енергизираща светлина. Тези нови лампи SceneSwitch ви позволяват да преминавате от функционална светлина към естествена светлина и към уютна топла димирана светлина. Нивата на светлина могат да се променят от 100% към 40% до 10%. Вече можете лесно да персонализирате стаята си за разнообразие от задачи или да я приспособите да пасва на настроението ви.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува