Бяла атмосфера

  Бяла атмосфера

  Светлина за вашите моменти

  Започнете с началния комплект Philips hue за бяла атмосфера и се почувствайте по-добре с естествена бяла светлина за всеки момент от деня, от изгрев до залез. Управлявайте осветлението чрез вашето смарт устройство, включения безжичен ключ и свързвайте към аксесоарна технология. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Светлина за вашите моменти

От изгрев до залез

 • Топла бяла дневна светлина до студена ярка дневна светлина

  Топла бяла дневна светлина до студена ярка дневна светлина

  Задайте подходящата атмосфера за всеки момент с гама от красива, естествена, бяла светлина. Използвайте приложението, за да зададете всеки нюанс на бяла светлина от студена енергизираща дневна светлина до успокояваща топла бяла светлина. Поемете контрол и задайте атмосферата. Да не е прекалено ярка. Да не е прекалено тъмна. Най-подходящата.

 • Изпълвайте се с енергия, концентрирайте се, четете и си почивайте със светлина

  Изпълвайте се с енергия, концентрирайте се, четете и си почивайте със светлина

  Светлината влияе на вашето настроение, поведение, бдителност и навици. Чрез приложението можете да зададете оптималната светлина за вашия момент. Philips Hue ви помага да се изпълните с енергия, да се концентрирате, да четете и да се отпускате. Персонализирайте ежедневните си действия и ги превърнете в моменти, на които да се наслаждавате. Чувствайте се различно. Чувствайте се по-добре.

 • Събуждайте се по нежен начин с лично ваш изгрев

  Събуждайте се по нежен начин с лично ваш изгрев

  Улеснете съня си и се събуждайте по нежен начин за свеж старт на всеки свой ден. Philips Hue ще ви помогне да се измъкнете от леглото по приятен начин. Плавното увеличаване на интензитета на светлината ви създава усещането за естествено събуждане със слънчева светлина за разлика от грубото събуждане от алармения звън.

 • Управлявайте осветлението по ваш начин

  Управлявайте осветлението по ваш начин

  Свържете лампите Philips Hue с бриджа и започнете да откривате безкрайните възможности. Управлявайте осветлението от вашия смартфон или таблет чрез приложението Philips Hue или добавете ключове към системата, за да активирате осветлението. Задайте таймери, известия, аларми и други за пълноценно Philips Hue изживяване.

 • Управление чрез включения безжичен ключ за димиране Philips hue

  Управление чрез включения безжичен ключ за димиране Philips hue

  Управлявайте осветлението Philips hue чрез вашия смартфон или таблет. С помощта на включения безжичен ключ можете да включвате/изключвате осветлението, да превключвате между четири предварително зададени настройки за осветление и да димирате до подходящата яркост. С приложението Philips hue можете да конфигурирате ключа и да добавяте любимите си сцени на осветление Philips hue. Поставянето е бързо, лесно и безпроблемно. Просто поставете ключа, където искате, като използвате винтове или лепящата лента на гърба.

 • Свързване към аксесоарната технология

  Свързване към аксесоарната технология

  Свържете Philips hue към аксесоарната технология и получете достъп до функциите, които ви улесняват в ежедневието. Philips hue вече се свързва с Apple Watch, Android Wear, Pebble и различни популярни проследяващи устройства за фитнес чрез IFTTT, като например Fitbit и Jawbone. Това ви позволява да включвате осветлението автоматично, когато започнете да се събуждате или когато сте изпълнили целта си за сън за денонощието.

 • Съвместимост с технологията Apple HomeKit и Works With Nest

  Съвместимост с технологията Apple HomeKit и Works With Nest

  Philips hue се свързва с други марки и продукти, за да изведе свързаността в ежедневието ви на следващото ниво. Friends of hue работи за вас във вашия дом. Philips hue предлага съвместимост с технологията Apple HomeKit. Помолете Siri да включва осветлението или да извиква сцени без докосването на нито един бутон или използвайте приложения на друг производител, за да свържете осветлението към други устройства с Apple HomeKit. Philips hue работи и с Nest, за да превърне дома ви в по-уютен и комфортен, независимо къде се намирате.

 • Възможно е да свържете до 50 лампи Philips Hue към един мост(бридж).

  Възможно е да свържете до 50 лампи Philips Hue към един мост(бридж).

  Можете да свържете до 50 лампи и 7 ключа за димиране hue към бриджа Philips hue (включен). Просто започнете с някой от наличните начални комплекти и започнете да добавяте продукти Philips hue. След това можете да управлявате светлините си с бързо плъзване с пръст с интуитивното приложение Philips hue за смарт устройства с iOS и Android. Philips hue е създадена на основата на ZigBee – безопасна и надеждна технология с ниска консумация на енергия за управление на осветлението. Към системата непрекъснато се добавят нови функции и подобрения. Актуализациите на софтуера и фърмуера се извършват безжично и безпроблемно направо през продукта Philips hue.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува