Бяла атмосфера

  Бяла атмосфера

  Светлина за вашите моменти

  Включете крушка за бяла атмосфера Philips hue във вашата система Philips hue и се почувствайте по-добре с естествена бяла светлина, която ви помага да се будите, да се изпълвате с енергия, да се концентрирате, да четете и да се успокоявате. Свържете я с бриджа Philips hue и я управлявайте по ваш начин. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Светлина за вашите моменти

От изгрев до залез

 • Топла бяла дневна светлина до студена ярка дневна светлина

  Задайте подходящата атмосфера за всеки момент с гама от красива, естествена, бяла светлина. Използвайте приложението, за да зададете всеки нюанс на бяла светлина от студена енергизираща дневна светлина до успокояваща топла бяла светлина. Поемете контрол и задайте атмосферата. Да не е прекалено ярка. Да не е прекалено тъмна. Най-подходящата.

 • Изпълвайте се с енергия, концентрирайте се, четете и си почивайте със светлина

  Светлината влияе на вашето настроение, поведение, бдителност и навици. Чрез приложението можете да зададете оптималната светлина за вашия момент. Philips hue ви помага да се изпълните с енергия, да се концентрирате, да четете и да се отпускате. Персонализирайте ежедневните си действия и ги превърнете в моменти, на които да се наслаждавате. Чувствайте се различно. Чувствайте се по-добре.

 • Събуждайте се по нежен начин с лично ваш изгрев

  Улеснете съня си и се събуждайте по нежен начин за свеж старт на всеки свой ден. Philips hue ще ви помогне да се измъкнете от леглото по приятен начин. Плавното увеличаване на интензитета на светлината ви създава усещането за естествено събуждане със слънчева светлина за разлика от грубото събуждане от алармения звън.

 • Възможно е да свържете до 50 лампи Philips hue

  Можете да свържете до 50 лампи и 7 ключа за димиране hue към бриджа Philips hue (включен). Просто започнете с някой от наличните начални комплекти и започнете да добавяте продукти Philips hue. След това можете да управлявате светлините си с бързо плъзване с пръст с интуитивното приложение Philips hue за смарт устройства с iOS и Android. Philips hue е създадена на основата на ZigBee – безопасна и надеждна технология с ниска консумация на енергия за управление на осветлението. Към системата непрекъснато се добавят нови функции и подобрения. Актуализациите на софтуера и фърмуера се извършват безжично и безпроблемно направо през продукта Philips hue.

 • Пригответе се за деня

  Пропуснете сутрешното си кафе и се пригответе за деня със страхотна и ярка бяла дневна светлина, която осигурява енергия на ума и тялото ви. Идеална за моментите, когато се нуждаете от бърз начален тласък или сте изтощени.

 • Наследете се на перфектното четене

  Потопете се в любимите си романи в продължение на часове с Philips hue. Осигурява ви подходящото осветление за перфектно четене.

 • Отпуснете се с топла бяла светлина

  Вдигнете крака и се отпуснете с бяла светлина с мек блясък за идеалния завършек на деня. Отпускащата бяла светлина ще ви помогне да рекласирате вечерта и да спите по-добре през нощта.

 • Бъдете фокусирани

  Бъдете фокусирани с фино настроената бяла ярка светлина. Най-добрият начин да свършите нещата бързо и ефективно, без да се разсейвате, независимо дали учите за изпит, работите от вкъщи, или избирате облекло, с което да сте неотразими.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува