Мост

  Неограничени възможности

  Започнете с бриджа Hue на Philips и създайте ваша собствена система Philips Hue, точно както я харесвате.

 • Неограничени възможности

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Неограничени възможности

 • Развихрете въображението си и създайте вашата система Philips Hue

  Бриджа Hue на Philips е всичко, от което се нуждаете, за да създадете ваша лична система Philips Hue. Това е мозъкът на операцията, който ви позволява да управлявате продуктите Philips чрез приложението Philips Hue. След като монтирате бриджа Hue на Philips и изтеглите приложението Philips Hue на вашето смарт устройство, можете да развихрите въображението си и да създадете ваша собствена система!

 • Въведете системата Hue в дома си с всяка комбинация на крушки Philips Hue

  Селектирайте крушките Philips Hue по ваш избор и ги свържете към бриджа Hue на Philips. Бриджът Hue на Philips е достатъчно мощен, за да поддържа до 50 крушки, така че въведете системата Hue в целия дом!

 • Упавлявайте осветлението по начина, който искате

  В системата Philips Hue можете също да свържете до 10 аксесоара, за да подобрите още повече свързаното си изживяване със светлините.

 • Възможно е да свържете до 50 лампи Philips Hue към един мост(бридж).

  Можете да свържете до 50 крушки и 10 контроли към бриджа Hue на Philips. След това можете да управлявате светлините си с бързо плъзване с пръст с интуитивното приложение Philips Hue. Philips Hue е създадена на основата на ZigBee – безопасна и надеждна технология с ниска консумация на енергия за управление на осветлението. Към системата непрекъснато се добавят нови функции и подобрения. Актуализациите на софтуера и фърмуера се извършват безжично и безпроблемно направо през продукта Philips Hue.

 • Открийте функциите за HomeKit на Apple за Philips Hue

  Бриджът Hue на Philips е съвместим с технологията HomeKit на Apple. Помолете Siri да включва или димира осветлението или да извиква предварителни настройки без докосването на нито един бутон. Чрез приложения на трета страна можете дори да свържете осветлението към други устройства с HomeKit на Apple.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува