Ключ за управление с докосване

  Съживете вашите любими сцени

  Ключът Philips hue за управление с докосване е първият безжичен интелигентен ключ, който управлява вашето осветление Philips hue, който се включва с докосване. Свържете го към бриджа Philips hue и управлявайте 4 различни сцени на осветление Philips hue, без да използвате вашето интелигентно устройство.

 • Съживете вашите любими сцени

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Съживете вашите любими сцени

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Съживете вашите любими сцени

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Съживете вашите любими сцени

включва се от вашето докосване

 • 4 бутона за активиране на 4 различни сцени

  4 бутона за активиране на 4 различни сцени

  Можете да зададете предварително настройки за 4 любими сцени Philips hue в ключа Philips hue за управление с докосване. Изберете сцена, която сте създали, една от сцените, създадени от Philips за вас, или програмирайте бутон за изключване на всички лампи. Можете лесно да направите желаната конфигурация с приложението Philips hue. Изборът е ваш.

 • Поставете ги навсякъде, където имате нужда от ключ за осветление

  Поставете ги навсякъде, където имате нужда от ключ за осветление

  Ключът Philips hue за управление с докосване може да се постави и използва навсякъде в дома ви – от монтирането на стената до входната врата до поставяне до вас в любимото ви кресло или дори върху нощната ви масичка до леглото. Ключът Philips hue за управление с доковане e начин да превърнете функционалното свързано осветление в ежедневието си в още по-комфортно. Тъй като е безжичен, можете да го поставите, където пожелате, като използвате винтове или лепящата лента на задната плоскост на ключа.

 • Безжичен ключ и дистанционно управление в едно

  Безжичен ключ и дистанционно управление в едно

  С ключа Philips hue за управление с докосване любимите ви сцени винаги са подръка. Може да се огъва навън от задната плоскост, така че винаги можете да използвате ключа Philips hue за управление с докосване като дистанционно за ваше удобство.

 • Кинетична енергия – няма нужда от батерии

  Кинетична енергия – няма нужда от батерии

  Ключът Philips hue за управление с докосване използва кинетична енергия и се включва от вашето докосване. Така че няма нужда от батерии. Това означава, че Philips hue се отличава със забележителната нулева консумация на енергия, което го прави по-интелигентен, по-екологичен и безпроблемен за използване – без нужда от батерии.

 • Възможно е да свържете до 50 лампи Philips Hue към един мост(бридж).

  Възможно е да свържете до 50 лампи Philips Hue към един мост(бридж).

  Можете да свържете до 50 крушки и 10 аксесоара към бриджа Hue на Philips (не е приложено). Просто започнете с някой от наличните начални комплекти или отделен бридж и започнете да добавяте продукти Philips Hue. След това можете да управлявате светлините си с бързо плъзване с пръст с интуитивното приложение Philips Hue. Philips Hue е създадена на основата на ZigBee – безопасна и надеждна технология с ниска консумация на енергия за управление на осветлението. Към системата непрекъснато се добавят нови функции и подобрения. Актуализациите на софтуера и фърмуера се извършват безжично и безпроблемно направо през продукта Philips Hue.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува