Комплект за безжично димиране

  Комплект за безжично димиране

  Безжично димиране

  Насладете се на плавно безжично димиране. Комплектът за безжично димиране Philips Hue комбинира интелигентен безжичен димер и бяла LED крушка Philips Hue. Не е нужно монтиране. Просто поставете ключа на което и да е желано място и го използвайте като дистанционно управление. Вижте всички предимства

 • Безжично димиране

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Безжично димиране

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Безжично димиране

готово за работа направо от опаковката

 • Просто завинтете крушката и включете осветлението

  С комплекта без монтаж единственото, което трябва да направите, е да завинтите бялата LED крушка Hue в стандартното осветително тяло и да включите осветлението. Можете незaбавно да управлявате осветлението с ключа за димиране Hue, захранван от батерии. Няма нужда да се обаждате на монтажник.

 • Поставете ги навсякъде, където имате нужда от ключ за осветление

  Ключът за димиране Hue, захранван от батерии, може да се използва като обикновен ключ за стената. Можете да го поставите, където пожелаете, като използвате винтове или лепяща лента на задната страна на ключа. Това е бърз, лесен монтаж без кабели и неудобство.

 • Безжичен ключ и дистанционно управление в едно

  Ключът е магнитен и може да бъде премахнат от задната плоскост. Това също ви позволява да използвате ключа за димиране Philips Hue като дистанционно управление с обхват на закрито до 12 метра.

 • Управлявайте едновременно до 10 крушки с един ключ

  След като настроите комплекта за безжично димиране на Philips Hue, можете лесно да свържете повече крушки Philips Hue към ключа за димиране. Свържете до 10 крушки Philips Hue към ключа за димиране и ги управлявайте едновременно.

 • Свържете се към Philips Hue и открийте възможностите

  Комплектът за безжично димиране е част от семейството на Philips Hue, така че може безпроблемно да бъде вграден с друго осветление на Philips Hue. Ако монтирате бридж Hue в дома си, можете да вградите комплекта за безжично димиране Philips Hue в системата ви чрез приложението Philips Hue, като осигурявате повече изживявания днес и за в бъдеще. Управлявайте осветлението от смартфона или таблета си и задайте таймери, известия, аларми и др.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува