Бяло

  Включете вашето спокойствие

  Добавете бяла крушка Philips Hue във вашата система Philips Hue и се насладете на бяла светлина с високо качество, която можете плавно да димирате. Свържете я към бриджа Hue на Philips и я управлявайте с вашия смартфон или таблет. Вижте всички предимства

 • Включете вашето спокойствие

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Включете вашето спокойствие

 • Управлявайте осветлението отвсякъде

  Управлявайте осветлението отвсякъде

  Можете да управлявате дистанционно осветлението, където и да сте. Проверете дали сте забравили да изключите осветлението, преди да излезете от дома си, и го включете, ако работите до късно. С технологията за геозони осветлението може автоматично да се включва, когато се прибирате у дома, или да се изключва, когато излизате от дома. Всичко се състои в това да ви улесни живота и да ви осигури спокойствие по интелигентен и полезен начин.

 • Гарантирано плавно, безжично димиране

  Гарантирано плавно, безжично димиране

  Изживейте гарантирано плавно димиране с Philips Hue. Не е прекалено ярко. Не е прекалено тъмно. Просто е идеално. Няма нужда от кабели, електротехник или монтаж.

 • Задайте график на осветлението за лесна домашна автоматизация

  Задайте график на осветлението за лесна домашна автоматизация

  Philips Hue може да ви накара да се почувствате у дома, дори и да сте извън него, чрез функцията за график в приложението Philips Hue. Задайте осветлението да се включва в предварително зададено време, така че да е включено, когато се прибирате у дома. Дори можете да зададете стаите да се осветяват по различно време. И разбира се, можете да позволите осветлението да се изключва постепенно през нощта, така че никога да не се безпокоите дали сте оставили включени лампи.

 • Управлявайте осветлението по ваш начин

  Управлявайте осветлението по ваш начин

  Свържете крушките Philips Hue с бриджа и започнете да откривате безкрайните възможности. Управлявайте осветлението от вашия смартфон или таблет чрез приложението Philips Hue или добавете ключове към системата, за да активирате осветлението. Задайте таймери, известия, аларми и други за пълноценно Philips Hue изживяване.

 • Свържете до 50 крушки Philips Hue

  Свържете до 50 крушки Philips Hue

  Можете да свържете до 50 крушки и 10 аксесоара към бриджа Hue на Philips (приложен). Просто започнете с някой от наличните начални комплекти и започнете да добавяте продукти Philips Hue. След това можете да управлявате светлините си с бързо плъзване с пръст с интуитивното приложение Philips Hue за смарт устройства с iOS и Android. Philips Hue е създадена на основата на ZigBee – безопасна и надеждна технология с ниска консумация на енергия за управление на осветлението. Към системата непрекъснато се добавят нови функции и подобрения. Актуализациите на софтуера и фърмуера се извършват безжично и безпроблемно направо през продукта Philips Hue.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува