Бяло

  Включете вашето спокойствие

  Започнете с началния комплект за бяла светлина Philips hue и изпитайте пълно спокойствие, като управлявате осветлението си, където и да сте. Всичко е въпрос на опростяване на живота ви и осигуряване на вашето спокойствието чрез интелигентни и полезни начини. Вижте всички предимства

 • Включете вашето спокойствие

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Включете вашето спокойствие

 • Управлявайте осветлението отвсякъде

  Управлявайте осветлението отвсякъде

  Можете да управлявате дистанционно осветлението, където и да сте. Проверете дали сте забравили да изключите осветлението, преди да излезете от дома си, и го включете, ако работите до късно. С технологията за геозони осветлението може автоматично да се включва, когато се прибирате у дома, или да се изключва, когато излизате от дома. Всичко се състои в това да ви улесни живота и да ви осигури спокойствие по интелигентен и полезен начин.

 • Гарантирано плавно, безжично димиране

  Гарантирано плавно, безжично димиране

  Изживейте гарантирано плавно димиране с Philips Hue. Не е прекалено ярко. Не е прекалено тъмно. Просто е идеално. Няма нужда от кабели, електротехник или монтаж.

 • Задайте график на осветлението за лесна домашна автоматизация

  Задайте график на осветлението за лесна домашна автоматизация

  Philips Hue може да ви накара да се почувствате у дома, дори и да сте извън него, чрез функцията за график в приложението Philips Hue. Задайте осветлението да се включва в предварително зададено време, така че да е включено, когато се прибирате у дома. Дори можете да зададете стаите да се осветяват по различно време. И разбира се, можете да позволите осветлението да се изключва постепенно през нощта, така че никога да не се безпокоите дали сте оставили включени лампи.

 • Управлявайте осветлението по ваш начин

  Управлявайте осветлението по ваш начин

  Свържете крушките Philips Hue с бриджа и започнете да откривате безкрайните възможности. Управлявайте осветлението от вашия смартфон или таблет чрез приложението Philips Hue или добавете ключове към системата, за да активирате осветлението. Задайте таймери, известия, аларми и други за пълноценно Philips Hue изживяване.

 • Свържете до 50 крушки Philips Hue

  Свържете до 50 крушки Philips Hue

  Можете да свържете до 50 крушки и 10 аксесоара към бриджа Hue на Philips (приложен). Просто започнете с някой от наличните начални комплекти и започнете да добавяте продукти Philips Hue. След това можете да управлявате светлините си с бързо плъзване с пръст с интуитивното приложение Philips Hue за смарт устройства с iOS и Android. Philips Hue е създадена на основата на ZigBee – безопасна и надеждна технология с ниска консумация на енергия за управление на осветлението. Към системата непрекъснато се добавят нови функции и подобрения. Актуализациите на софтуера и фърмуера се извършват безжично и безпроблемно направо през продукта Philips Hue.

 • Съвместима с технологията HomeKit на Apple

  Съвместима с технологията HomeKit на Apple

  Началният комплект за бяла светлина Philips Hue е съвместим с технологията HomeKit на Apple. Помолете Siri да включва или димира осветлението или да извиква предварителни настройки без докосването на нито един бутон. Чрез приложения на трета страна можете дори да свържете осветлението към други устройства с HomeKit на Apple.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува