Персонално безжично осветление

  Система за докосване на hue. Нова идея за ключ за осветлението

  Системата за докосване на hue осигурява най-бързия начин да съживите любимите си сцени на hue. Тя може да се монтира навсякъде или да се мести: можете просто да изберете най-удобното местоположение. Без да имате нужда от окабеляване, захранване или батерии. Супер удобство за ежедневна употреба. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Hue Персонално безжично осветление

Докосване с hue Ключ за осветление, Контролира осветлението hue, Не са необходими батерии, Не е необходимо окабеляване 8718291790211 Търсене на подобни продукти

Система за докосване на hue. Нова идея за ключ за осветлението

Контролирайте вашите светлини hue по удобен начин

 • Най-бързият начин да съживите любимите си сцени на hue

  Най-бързият начин да съживите любимите си сцени на hue

  Системата за персонално безжично осветление Philips hue ви позволява да контролирате светлините от всяко място в дома ви. Независимо от това дали сте във всекидневната, на масата в трапезарията, или в спалнята, със системата за докосване на hue можете да контролирате всяка една лампа, към която желаете да го свържете.

 • Лесно инсталиране

  Лесно инсталиране

  Предоставената стенна скоба ви позволява да изберете как да я използвате, в зависимост от настроението или дейността си. Поставете я или я свалете от стената, изборът е ваш. Можете просто да монтирате системата за докосване на hue върху повърхността с много мощната двустранна лента. Монтирайте за 15 секунди, без да е необходимо да се пробиват дупки.

 • Първият в света интелигентен ключ, събиращ енергия

  Първият в света интелигентен ключ, събиращ енергия

  Системата за докосване на hue използва кинетичната енергия и се зарежда от вашето докосване. Затова не са необходими батерии, окабеляване или захранване. Идете вкъщи, разопаковайте и започнете с докосването на мига. Задайте сцени и лампи с 4 бутона чрез приложението hue и готово.

 • Създайте своето изживяване за персонално безжично осветление

  Създайте своето изживяване за персонално безжично осветление

  Можете да свързвате до 50 крушки или източници на светлина, и 25 докосвания към моста Philips hue. Просто започнете с някой от наличните комплекти за начинаещи и започнете с добавянето на произволна комбинация: крушки Philips hue, Philips Hue Bloom, Iris или LightStrips. С едно докосване с пръст можете да контролирате всяко свързано осветление в дома си през смартфона си или ключ за интелигентно управление с докосване на hue.

 • Четири предварително зададени настройки за ежедневна употреба

  Четири предварително зададени настройки за ежедневна употреба

  Можете да контролирате своите светлини hue само с натискането на бутон. Имате избор от четири възможни варианта. Изберете един вариант за любима сцена. Един за осветление според настроението. Друг за изключване на някои или всички светлини. Зависи от вас.

 • Плаващо местоположение или фиксиране навсякъде

  Плаващо местоположение или фиксиране навсякъде

  Монтирайте на стената. Оставете я на удобно място. Дори я разнасяйте из дома си със себе си. Използвайте я, когато телефонът ви се зарежда или когато децата си играят с таблета ви. Системата за докосване на hue съчетава гъвкавостта на дистанционното управление с удобството на традиционния ключ за осветление.

 • Протокол Zigbee Green Power

  Протокол Zigbee Green Power

  Системата за докосване на hue работи с протокола ZigBee Green Power. Зелената енергия дава на устройствата без батерии и събиращи енергия възможността да се присъединяват към стандартизирани ZigBee мрежи.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува