За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291785415/8718291785415_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  LED

  Рефлектор (димируема)

  Издръжливо светодиодно акцентно осветление с насочен лъч

  Тази насочена светодиодна лампа осигурява фокусиран лъч от димируема топла бяла светлина и е отличен заместител на традиционните рефлекторни лампи. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LED Рефлектор (димируема)

5, 7 W (60 W), E27, Топло бяло, Възможност за димиране 8718291785415 Търсене на подобни продукти

Издръжливо светодиодно акцентно осветление с насочен лъч

Създайте топла, гостоприемна атмосфера

 • Информация относно светлината

  Цветна температура: светлината може да има различни цветни температури, посочени в единици, наречени Келвин (K). Крушките с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-успокояваща светлина, докато тези с по-висока стойност в Келвин излъчват студена, по-зареждаща светлина. CRI: индексът на възпроизвеждане на цветовете (CRI) се използва за описание на ефекта от светлинен източник върху цветовото възприемане. Естествената светлина има CRI от 100. Показателят CRI на светодиодните крушки на Philips винаги е над 80, което осигурява точното и естествено отразяване на цветовете.

 • Топла бяла светлина, съвсем като от лампа с нажежаема жичка

  Тази крушка има цветова температура 2700 K, предлагайки ви топла, уютна атмосфера, перфектна за отпускане. Тази светлина 2700 K е идеална за домашно осветление

 • Възможност за димиране

  Тази крушка може да се използва с повечето димери, за да създаде желаната от вас атмосфера с плавно димиране до 10% от пълните нива на светлина. Проверете таблицата за съвместимост на димиране, за да сте сигурни, че вашия определен димер може да се използва с тази крушка.

 • Подобна форма и размер на халогенен спот

  С красиво оформения си дизайн и познати размери това е съвременно осветление, светодиодна капсула. Идеалният устойчив заместител за традиционните халогенни спот крушки.

 • Моментална светлина при включване

  Не е нужно да чакате: светодиодните крушки Philips ви предоставят своето осветление на пълна мощност незабавно след включването. Само с включване на превключвателя вашата стая светва напълно. Няма забавено стартиране или изчакване.

 • Дълъг живот – издържа до 15 години

  С експлоатационен живот до 15 000 часа може да намалите грижите около честата смяна на вашите светлинни крушки и да се наслаждавате на перфектно решение за осветление за над 15 години.

 • Отразява се по-добре на вашия портфейл и на планетата

  Светодиодната технология спестява до 80% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Затова си струва парите и спестява вашите пари година след година. Също така спомага за защита на околната среда.

 • Перфектна за акцентиращо осветление

  Модерно осветление с познато излъчване на светлина под широк ъгъл (36 градуса), този светодиоден рефлектор е подходящ и за акцентиращо, и за общо осветление. Той може да бъде използван във вдлъбнатини и полилеи с проследяващо осветление и е идеален за използване в кухни, осветление на кухненски остров, всекидневни и трапезарии.

 • Без ултравиолетови или инфрачервени лъчи

  Светлината няма инфрачервени компоненти, така че не се излъчва горещина. Също така в тази светлина няма ултравиолетови компоненти. Тези две характеристики означават, че тази светлина няма да предизвика избелването на тъкани или други предмети.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

 • *Въз основа на средна употреба от 3 часа на ден

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува