Персонално безжично осветление

  Вашата лична атмосфера за всеки повод

  Променете начина, по който виждате светлината. Експериментирайте с тона, контраста, бялата светлина и спектъра на цветовете, за да създадете перфектната светлинна атмосфера. И всичко това – от вашето смарт устройство. Лампите hue се побират в съществуващите осветителни тела GU10. Вижте какво може да направи hue за вас. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Hue Персонално безжично осветление

hue – цветна и бяла светлина, Начален комплект (GU10), 3x GU10 6, 5W LED лампи и бридж, Управление чрез мобилно устройство 8718291724445 Търсене на подобни продукти

Вашата лична атмосфера за всеки повод

Настройки за светлина, управлявани от приложение, за секунди

 • Експертите разработиха светлинни настройки, за да ви помогнат да се фокусирате

  Експертите разработиха светлинни настройки, за да ви помогнат да се фокусирате

  Изберете настройката "Концентрирана" и всички ваши избрани LED крушки ще променят нюанса и яркостта си, за да ви помогнат да се фокусирате и концентрирате. Това е светлинна настройка, която сме тествали в училище и която наистина е помогнала на децата да подобрят резултатите си.

 • Предварително настроена температура на бялата светлина за подсилване на вашите тяло и разум.

  Предварително настроена температура на бялата светлина за подсилване на вашите тяло и разум.

  Изберете настройката "Енергизирана" и всички ваши избрани крушки ще ви окъпят в ярка и жива светлина. Това ще подсили вашите енергийни нива. Перфектно за онези моменти, в които батериите ви са изтощени.

 • Използвайте таймера за настройка на алармите и смяна на вашите осветителни тела

  Използвайте таймера за настройка на алармите и смяна на вашите осветителни тела

  Функцията на таймера ви позволява постепенна смяна на осветителните тела. Използвайте я, за да превърнете hue във вашата сутрешна аларма за събуждане, което ще става много по-приятно, отколкото с алармата на часовник. Можете да използвате таймера за постепенно изключване на светлините, което ще ви помогне да заспите по естествен начин. А можете просто да настроите светлините да се включват в предварително зададен момент, като например когато се връщате у дома, така че при пристигането ви лампите да светят.

 • Настройте светлината на перфектното бяло за четене

  Настройте светлината на перфектното бяло за четене

  Изберете настройката "Четене" и всички ваши избрани крушки ще се променят до перфектна бяла светлина за четене при точната интензивност. С едно докосване на бутона четенето се превръща в удоволствие.

 • Настройте светлините си в успокояваща мека тоналност, която да ви помогне да релаксирате

  Настройте светлините си в успокояваща мека тоналност, която да ви помогне да релаксирате

  Изберете настройка "Релакс" и всички ваши избрани крушки ще преминат към мека, успокояваща светлина. Това е перфектното средство срещу напрегнатия ден и перфектното извинение да си качите краката на масата.

 • Настройте светлините да се включват и изключват когато сте далеч от дома

  Настройте светлините да се включват и изключват когато сте далеч от дома

  Невероятното при възможността за достъп до вашите осветителни тела през уеб браузър е това, че не е нужно да сте у дома, за да контролирате осветлението. А това значи, че hue може да се превърне във вашето куче пазач. Може би трябва да останете до късно в офиса. Но искате хората да си мислят, че сте си у дома. Просто включете светлините от екрана на менюто. А може би сте на почивка. Ако можете да влезете в Интернет, значи можете да направите да изглежда така, сякаш не сте излизали от дома си.

 • Превърнете снимките си в палитра от цветове за вашите светлини

  Превърнете снимките си в палитра от цветове за вашите светлини

  Изберете снимка от вашето интелигентно устройство или просто направете снимка и я използвайте. На екрана ще видите стрелки, които изобразяват всяка от вашите безжични крушки. Преместете стрелката към цвят във вашата снимка и крушката hue веднага ще премине към този цвят. Можете да запазвате вашите любими гледки на всяко интелигентно устройство с активирано hue. Така можете да ги достигате отново само с едно натискане на пръста. Освен това можете да споделяте гледки с общността на hue или да запазвате гледки от други потребители на hue.

 • Свържете до 50 осветителни тела и ги контролирайте от интелигентно устройство

  Мостът hue е мястото, където всичко хитроумно се случва. Това е "мостът" между вашите крушки и вашето приложение за смартфон. Той може да свърже до 50 крушки едновременно. След като вашите крушки се поставят, просто изтеглете безплатното приложение на вашия смартфон или таблет. При първото отваряне то ще потърси вашия мост и ще се свърже с осветителните тела. Когато това стане, можете да използвате приложението за контрол на вашите безжични крушки.

 • Създайте акаунт и достигайте светлините си отвсякъде

  Това, че не сте си у дома, не означава, че не можете да се наслаждавате на персонализирано осветление. С акаунт за hue ще можете да достигате до вашите безжични осветителни тела от всяка една точка на земното кълбо посредством уеб браузър или вашето приложение. Създаването на акаунт е лесно. (www.meethue.com) Просто се нуждаете от потребителско име и парола и сте готови. Всичко, за което молим, е при първото си вписване в таблото на hue да сте свързани към вашата домашна Wi-Fi мрежа. Така ние ще можем да свържем вашия мост към вашия акаунт.

 • 16 милиона цвята от една активирана през интернет крушка

  Технологията във всяка безжична LED крушка на hue e мъничко специална. Тя може да показва различни тоналности на бялата светлина – от топла жълтобяла до жива синьобяла светлина. И освен това тя може да пресъздаде всеки цвят от спектъра. Крушките hue се усъвършенстват директно във вашия дом. Просто подберете предпочитаната фасонка или осветително тяло и завийте безжичната крушка в нея. След това включете осветлението и всичко е готово. Наистина е лесно.

 • Технологията ZigBee ви позволява да актуализирате осветителните си тела безжично

  Ние постоянно подобряваме и актуализираме hue, за да го направим още по-полезно. И искаме да сме сигурни, че вие ще можете да се възползвате от всички бъдещи актуализации и подобрения. hue работи в мрежата на ZigBee, която гарантира безопасна и надеждна система за контрол на вашите светлини. Това също така означава, че всички софтуерни или фърмуерни актуализации могат да се извършват безжично, директно във вашите крушки.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува