За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291657941/8718291657941_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Softone

  Енергоспестяваща лампа тип "сфера"

  Насладете се на по-мека светлина

  Тази енергоспестяваща лампа Philips Softone предоставя топла, мека светлина, която е приятна за очите. За уютна атмосфера. С продължителност на живота от 10 години тази лампа с ниска консумация ще ви пести пари, допълвайки красиво вашите осветителни тела. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Softone Енергоспестяваща лампа тип "сфера"

5 W (22 W), E27, Топло бяло, Без възможност за димиране 8718291657941 Търсене на подобни продукти

Насладете се на по-мека светлина

Създайте топла, гостоприемна атмосфера

 • Изглежда като стандартна лампа тип сфера

  Изглежда като стандартна лампа тип сфера

  Тази лампа комбинира енергоспестяваща технология с елегантен, традиционен вид и усещане. Тя е идеална за общо домашно осветление и грациозно допълва вашите осветителни тела.

 • Мека, приятна за очите светлина

  Мека, приятна за очите светлина

  Енергоспестяващите лампи от серията Philips Softone са проектирани да предоставят мека дифузна светлина, идеална за общо домашно осветление. Изберете от различните цветни температури, за да създадете желаната атмосфера.

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Тази лампа използва до 80% по-малко енергия от традиционните източници на светлина, като ви помага да спестите пари от сметките си за електричество и да направите своя принос за опазването на околната среда.

 • Дълъг живот – издържа до 10 години

  Дълъг живот – издържа до 10 години

  Енергоспестяващите лампи Philips са проектирани за дълъг живот. С експлоатационен срок от до 10 години можете да избегнете досадата и разходите за честа смяна на лампи, като спестявате енергия година след година.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува