За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291177203/8718291177203_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Outdoor

  Енергоспестяваща лампа

  Сигурно осветление за открито

  Тази енергоспестяваща лампа Philips за открито предоставя мека топла светлина, проектирана да осветява красиво вашата градина или открити пространства. С продължителност на живота от 10 години тази лампа с ниска консумация ще ви спестява пари ден след ден. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Outdoor Енергоспестяваща лампа

16 W (70 W), E27, Топло бяло, Без възможност за димиране 8718291177203 Търсене на подобни продукти

Сигурно осветление за открито

Работи при температури до -20 по Целзий

 • Декоративна външна лампа

  Декоративна външна лампа

  Външното осветление може да подобри вида на вашата градина или външно пространство, откроявайки привличащи очите елементи, осветявайки пътеки за по-голяма безопасност или създавайки идеалната атмосфера за незабравими вечери с приятелите и семейството. Когато се използва в покрити осветителни тела, тази лампа за открито Philips работи дори при екстремални условия.

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Тази лампа използва до 80% по-малко енергия от традиционните източници на светлина, като ви помага да спестите пари от сметките си за електричество и да направите своя принос за опазването на околната среда.

 • Дълъг живот – издържа до 10 години

  Дълъг живот – издържа до 10 години

  Енергоспестяващите лампи Philips са проектирани за дълъг живот. С експлоатационен срок от до 10 години можете да избегнете досадата и разходите за честа смяна на лампи, като спестявате енергия година след година.

Вижте всички спецификации
 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува