Осветление
Избор на крушка
Глобус
Сферична енергоспестяваща 20 W, топла бяла светлина, фасунга E27

Softone Globe Енергоспестяваща лампа глобус

20 W, Топла бяла светлина, Фасунга E27 871150083015945 Търсене на подобни продукти
 • Мека и приятна декоративна светлина

  Softone Globe

  Енергоспестяваща лампа глобус

  871150083015945 Търсене на подобни продукти

  Съчетание от сферичен дизайн за полилеи и ТОПЛА МЕКА светлина, под която можете да отдъхвате блажено. Щастливи с мисълта, че с тази енергоспестяваща крушка от Philips ще пестите пари през следващите 10 години. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мека и приятна декоративна светлина

Сферична крушка, допълваща вашето осветително тяло

 • Спестява пари и електроенергия до 80%

  Тази крушка спестява пари и до 80% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Струва си парите и спестява вашите пари година след година. Затова намалете сметките си електричество и започнете да спестявате - сега.

Вижте всички спецификации
 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н..

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува