Споделяйте спомените си

  Колко цифрови снимки се крият в компютъра ви? Вижте, споделете, подредете и оживете спомените си с вашия фото дисплей Philips PhotoFrame™ – най-лесният начин да споделяте спомените си, като показвате своите цифрови снимки с поразително качество - без компютър. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Споделяйте спомените си

 • SmartContrast: За невероятно богата детайлност на черното

  SmartContrast: За невероятно богата детайлност на черното

  SmartContrast е технология на Philips, която анализира показваното на екрана съдържание, като регулира автоматично цветовете и интензитета на фоновото осветление, за да подобри динамично контраста с цел получаване на най-добри цифрови изображения и видео, или при игри, в които има тъмни полутонове. Когато изберете икономичен режим, контрастът се регулира и фоновото осветление се донастройва фино за точно изображение при всекидневните офис приложения и по-ниско електропотребление.

 • ImagEn за резки и реалистични цветове

  ImageEn е изключителна технология на Philips за подобряване на фотографии, която автоматично анализира снимките, за да се коригират цветовете и да се настрои оптимален контраст: ImagEn разделя цветовете, за да се избегнат "кръстосани изкривявания", да се регулира разпределението на яркостта за по-добър визуален контраст и коригира цветовата гама за по-висока точност на цветовете.

 • Добавете ново излъчване към старите спомени с RadiantColor

  RadiantColor е изключителна технология на Philips за показване на по-малки снимки с оптимални пропорции 4:3 чрез разтегляне към страните на екрана на цветовете по ръбовете на снимки, които са по-малки от размера на екрана, като се премахват черните полета и геометричните изкривявания.

 • Забавлявайте се с колажи: показвайте няколко снимки в един изглед

  Това е ефект за слайдшоу, с който снимките се показват в колаж, автоматично събиращ заедно различни снимки на случаен принцип, за да се избягнат неугледните рамки, които могат да се получат при снимки с по-малък размер от този на екрана.

 • Разглеждане на снимки от USB флаш-диск без компютър

  USB съединител за лесно разглеждане и споделяне на снимки, съхранени на USB флаш-диск.

 • Интуитивен потребителски интерфейс, 5-странна клавиатура за лесна навигация и управление

  Потребителският интерфейс включва минимален брой бутони с ясни и интуитивни напътстващи текстове и графика и логично построени екранни менюта, които помагат за инстинктивно възприемане на всички функции на продукта без затруднения и загуба на време за разучаване.

 • Автоматично включване/изключване на дисплея в зададени часове с цел пестене на енергия

  С таймера си PhotoFrame може да се включва и изключва в избрани от вас часове, като се намалява разходът на енергия с цел опазване на околната среда и спестяване на до една трета от разходите на PhotoFrame за електроенергия.

 • Автоматична ориентация на снимките в портретен или пейзажен режим

  Автоматичното определяне на портретна/пейзажна ориентация на снимките се извършва от датчик, който разпознава ориентацията на фото дисплея и показва всяка снимка в необходимия режим.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува