Настолна лампа

  Настолна лампа

  Оцветете света си със светлина

  Независимо дали на фона на чистите цветове през деня, или на златистите оттенъци на гора през есента, комплектът за удължаване Philips friends of hue Bloom White ви позволява да създадете идеалната атмосфера у дома с вашия смартфон или устройства. Оцветете света си със светлина. Вижте всички предимства

 • Оцветете света си със светлина

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Оцветете света си със светлина

 • Управление от смарт устройства с iOS и Android

  Просто синхронизирайте лампите със съществуващия бридж Hue на Philips. След като направите това, можете да управлявате осветлението безжично отвсякъде в дома си. От дневната, трапезарията или спалнята вашето смарт устройство може да управлява всяка лампа, свързана с бриджа.

 • Винаги актуален

  Philips Hue е създадена на основата на ZigBee – безопасна и надеждна технология с ниска консумация на енергия за управление на осветлението. Към системата непрекъснато се добавят нови функции и подобрения. Актуализациите на софтуера и фърмуера се извършват безжично и безпроблемно направо през продукта ви Hue.

 • Свържете до 50 крушки и лампи

  Можете да свързвате до 50 крушки или лампи към съществуващия бридж Hue на Philips. Просто започнете с някой от наличните комплекти за удължение и започнете с добавянето на произволна комбинация крушки Philips Hue или продуктите Philips Friends of Hue. С едно докосване с пръст можете да управлявате свързаното осветление в дома си.

 • Създайте настройки за осветление въз основа на любимата ви снимка

  Използвайте любимата си снимка, за да създадете съвършената цветово сцена за специални събития. Върнете се назад във времето и изживейте отново тези моменти с качването на снимка и регулирането на светлините по съответния начин. Добавете до 50 лампи към всяка обстановка и спомен с едно просто докосване с пръст.

 • Използвайте лампа за по-добър сън

  Функцията таймер не само ви позволява да програмирате кога да се включи продуктът Friends of hue – за да е светло, когато се прибирате у дома вечерта. Позволява ви да променяте светлините постепенно с течение на времето. Използвайте я, за да превърнете продукта Friends of hue в светлина за събуждане. Програмирайте за постепенно нарастване на яркостта, за да можете да се измъкнете от прегръдките на съня меко и плавно, а не с внезапния звуков сигнал или иззвъняване на стандартния будилник. През нощта можете да програмирате таймера да изключи светлините постепенно, за да можете заспите по естествен начин.

 • Насладете се на динамичните светлинни ефекти, съобразени с момента

  Екосистемата hue е напълно отворена за разработчици. Броят на приложенията за hue, разработвани от тази общност, расте непрекъснато. Това води до творчески и динамични схеми за осветление, които отварят възможности за синхронизиране на осветлението с любимата ви музика, за да се развихри партито.

 • Настройте светлините да се включват и изключват когато сте далеч от дома

  Създайте усещането, че сте у дома, дори да не сте. Задайте планирани аларми или използвайте таймери, за да включвате и изключвате осветлението в определен или произволен час. С онлайн достъп можете да контролирате домашното осветление направо през приложението на смарт устройството. Активирайте геозони в приложението и осветлението ви ще се включва или изключва, когато влизате или излизате от дома. Удобно и спокойно, където и да сте.

 • Свобода при поставяне, постига се идеално съчетание с вашия интериор

  Philips Friends of hue Bloom е проектирана да създава непряко околно осветление и е съвършеният начин да поставите акцент върху любимата си мебел или архитектурни елементи в дома ви. Поставяйки я в или извън полезрението си, например зад креслото, ще я впишете идеално в интериора си. И тъй като това е продукт без батерия, можете да го местите навсякъде, където има розетка.

 • Внесете разнообразие в дома си с цветната светлина

  Изберете измежду 16 милиона цвята за подходящата светлина за момента. Добавяйте акценти към дома си. Осветете пространството с цветни петна. Или облейте стените с невероятни оттенъци.

 • Идеалният светлинен акцент

  Поставете Philips Friends of hue Bloom точно където ви трябва. Акцентирайте върху любимо място с интензитет на потока до 120 лумена. Намалете интензитета и смесете меките тонове за плавен светлинен ефект в цялата стая.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува