• Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

 • 1 метър гъвкаво осветление, което може да се удължава и изрязва по размер

  1-метровото удължение Hue Lightstrip Plus се свързва лесно с Hue Lightstrip Plus. Можете да го оформите на практика във всякакви форми и да го закрепите към почти всяка твърда повърхност с помощта на лентата на гърба. Ако е необходимо, можете да изрежете лентата по размер на отбелязаните места. Вградете Lightstrip Plus в мебели, под кухненски шкафове или подчертайте архитектурни орнаменти с мека непряка светлина. Hue Lightstrip Plus е най-универсалният и издръжлив източник на светлина, който ще оживи вашите помещения.

 • Силно светлинно излъчване за функционални и декоративни нужди

  Благодарение на силното светлинно излъчване от 1600 лумена и широкия обхват на светлината по цялата му дължина Hue Lightstrip Plus осигурява достатъчно светлина, за да се използва както за декоративно, така и за функционално осветление.

 • Играйте с топла до студена бяла светлина и 16 милиона цвята

  Играйте със светлината и избирайте от 16 милиона цвята в приложението Hue, за да отговаря осветлението на настроението ви. Philips Hue Lightstrip Plus осигурява пълно съответствие на цветовете от първото до последното удължение. Използвайте любимата си снимка и изживейте отново онзи специален момент с пръски от светлина. Запазете любимите си настройки за осветление и ги извиквайте с докосване с пръст.

 • Синхронизирайте лампите Philips Hue с филми и музика

  Направете така, че гледането на телевизия да обхване цялата стая, или издигнете вашето игрово изживяване на следващо ниво. Изтеглете приложение на трета страна и открийте страхотните неща, които можете да правите с Philips Hue. Или синхронизирайте осветлението с любимата ви музика и се наслаждавайте максимално на ритъма. Превърнете всяка стая в дансинг и вижте как осветлението реагира на музиката. Изтеглете едно от приложенията на трета страна и нека партито да започне с Philips Hue.

 • Топла бяла дневна светлина до студена ярка дневна светлина

  Задайте подходящата атмосфера за всеки момент с гама от красива, естествена, бяла светлина. Използвайте приложението, за да зададете всеки нюанс на бяла светлина от студена енергизираща дневна светлина до успокояваща топла бяла светлина. Поемете контрол и задайте атмосферата. Да не е прекалено ярка. Да не е прекалено тъмна. Най-подходящата.

 • Изпълвайте се с енергия, концентрирайте се, четете и си почивайте със светлина

  Светлината влияе на вашето настроение, поведение, бдителност и навици. Чрез приложението можете да зададете оптималната светлина за вашия момент. Philips Hue ви помага да се изпълните с енергия, да се концентрирате, да четете и да се отпускате. Персонализирайте ежедневните си действия и ги превърнете в моменти, на които да се наслаждавате. Чувствайте се различно. Чувствайте се по-добре.

 • Управлявайте осветлението отвсякъде

  Можете да управлявате дистанционно осветлението, където и да сте. Проверете дали сте забравили да изключите осветлението, преди да излезете от дома си, и го включете, ако работите до късно. С технологията за геозони осветлението може автоматично да се включва, когато се прибирате у дома, или да се изключва, когато излизате от дома. Всичко се състои в това да ви улесни живота и да ви осигури спокойствие по интелигентен и полезен начин.

 • Задайте график на осветлението за лесна домашна автоматизация

  Philips Hue може да ви накара да се почувствате у дома, дори и да сте извън него, чрез функцията за график в приложението Philips Hue. Задайте осветлението да се включва в предварително зададено време, така че да е включено, когато се прибирате у дома. Дори можете да зададете стаите да се осветяват по различно време. И разбира се, можете да позволите осветлението да се изключва постепенно през нощта, така че никога да не се безпокоите дали сте оставили включени лампи.

 • Управлявайте осветлението по ваш начин

  Свържете лампите Philips Hue с бриджа и започнете да откривате безкрайните възможности. Управлявайте осветлението от вашия смартфон или таблет чрез приложението Philips Hue или добавете ключове към системата, за да активирате осветлението. Задайте таймери, известия, аларми и други за пълноценно Philips Hue изживяване.

 • Възможно е да свържете до 50 лампи Philips Hue

  Можете да свържете до 50 лампи и 10 аксесоара към бриджа Hue на Philips (не е приложено). Просто започнете с някой от наличните начални комплекти или отделен бридж и започнете да добавяте продукти Philips Hue. След това можете да управлявате светлините си с бързо плъзване с пръст с интуитивното приложение Philips Hue. Philips Hue е създадена на основата на ZigBee – безопасна и надеждна технология с ниска консумация на енергия за управление на осветлението. Към системата непрекъснато се добавят нови функции и подобрения. Актуализациите на софтуера и фърмуера се извършват безжично и безпроблемно направо през продукта Philips Hue.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува