Дистанционно управление

  Създайте подходящата за момента светлина

  Всички продукти LivingAmbiance работят заедно чрез това интуитивно дистанционно управление. Създайте своя собствена атмосфера, като димирате или промените цвета на светлината - поотделно за всяка лампа или за всички заедно. След това просто натиснете, за да запазите предпочитаните си настройки на светлината.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Създайте подходящата за момента светлина

Едно дистанционно за всички лампи

 • Можете да създадете и запазите 3 предпочитани сцени на осветление

  Можете да създадете и запазите 3 предпочитани сцени на осветление

  Задайте предпочитаните настройки за осветителното тяло или за комбинация от осветителни тела. Изберете любимия си цвят (цветове) (включително нивото на димиране и насищане). Натиснете и задръжте един от бутоните за сцени, за да ги запазите.

 • Управлявайте всички лампи LivingAmbiance с едно дистанционно

  Всички продукти LivingAmbiance работят заедно чрез едно и също интуитивно дистанционно управление, с което можете да димирате или да промените цвета на светлината - поотделно за всяка лампа или заедно - във всякакви комбинации, които пожелаете. За да разберете кои продукти работят заедно, погледнете опаковката на продукта. Ако видите логото SmartLink, значи продуктът ще работи с други продукти SmartLink.

 • Можете да регулирате всяка светлина поотделно или в произволно съчетание

  За всички светлини, свързани с дистанционното управление, можете да сменяте цвета, димирате или да регулирате силата на лампите с цветна светлина и да димирате лампите с бяла. Можете да ги регулирате всички едновременно или една по една.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува