За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/674203016/674203016_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Настолна лампа

  Приятна за очите ви

  Насладете се на настолната лампа Philips Mallet. Регулирайте нивото на яркостта с плъзгането на един пръст и постигнете най-добро осветление, като насочите нейните двойни въртящи рамена. Вграденият USB порт улеснява зареждането на вашия телефон или MP3 плейър. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Приятна за очите ви

Помага ви да запазите концентрация

 • Персонализирана оптика за равномерно разпределение на светлината

  Персонализирана оптика за равномерно разпределение на светлината

  С персонализираната оптика в настолните лампи Philips EyeCare получавате светлина, която е дифузирана и разпределена равномерно по работното ви пространство. Това намалява неравномерното осветление или заслепяването, което обикновено води до умора на очите.

 • Проектирани да намаляват отблясъците и преумората на очите

  Проектирани да намаляват отблясъците и преумората на очите

  Комбинацията от персонализирана оптика и висококачествена хладна бяла LED светлина на тази настолна лампа Philips EyeCare допринася за намаляването на отблясъците и напрежението на очите. Приятна и без видимо премигване, тя допринася за оптималния комфорт на очите.

 • Студена дневна светлина, идеална за фокусиране и концентрация

  Студена дневна светлина, идеална за фокусиране и концентрация

  Множество изследвания сочат, че цветната температура на студената дневна светлина от 5500K и до 1000 lux допринася за концентрацията, като поддържа нивото на енергия и бодрост с естествени нива на осветеност.

 • Съвършено коригиране с постепенно сензорно затъмняване

  Съвършено коригиране с постепенно сензорно затъмняване

  Напълно регулируемите нива на осветеност с постепенно сензорно затъмняване гарантират, че винаги ще можете да задавате нива на осветеност, които са комфортни за очите ви и идеални за текущата ви задача. Постепенното затъмняване гарантира плавно преминаване между различни нива на осветеност, което позволява на очите ви да се приспособят по-естествено.

 • Разширен обхват за максимален комфорт при четене

  Разширен обхват за максимален комфорт при четене

  Ергономичното и гъвкаво рамо на тази настолна лампа Philips EyeCare е проектирано да предлага разширен обхват за максимален комфорт при четене. Безпроблемното позициониране означава, че няма да се налага да се навеждате или да се движите около бюрото, за да фокусирате правилно светлината върху работното си място.

 • Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

  Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

  Освен стандартната гаранция от 2 години за тази лампа Philips предлага 5 години гаранция за светодиодната система, като се имат предвид светодиодния модул и драйвера в тази лампа.

 • Вграден USB порт

  За допълнително удобство тази настолна лампа Philips EyeCare е оборудвана с вградени USB портове, които ви позволяват да зареждате смартфоните си или други устройства, докато работите.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува