Ултра тънък 4K UHD телевизор, работещ с Android™

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus9109_12/65pus9109_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Ултра тънък 4K UHD телевизор, работещ с Android™

  Изключително тънък 4K UHD телевизор, работещ с Android

  Вземете всичко: Дизайн, технология и превъзходна картина. Серията Philips 9100 Ultra HD с 4-странен Ambilight разполага с тънък профил Razor Slim и модерна стойка Arc, която излъчва усещане за качество. Приложили сме безжичен събуфър за несравнимо изживяване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

9100 series Ултра тънък 4K UHD телевизор, работещ с Android™

164 см (65"), 4K Ultra HD LED телевизор, Hex Core, Двоен тунер DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS9109/12 Търсене на подобни продукти

Изключително тънък 4K UHD телевизор, работещ с Android

С 4-странен Ambilight

 • Ambilight 4-странен: представете си телевизора си в ореол от светлина

  Създали сте дом, който не е просто къща, така че защо да не изберете телевизор, който също е топъл и уютен? Най-удивителното ни изживяване с Ambilight проектира особено широко сияние около четирите страни на телевизора ви върху близката стена. Екранът ви изглежда много по-широк, усещането е значително по-добро… а телевизорът ви сякаш се рее във въздуха. Цветовете, наситеността и вълнението се преместват отвъд екрана и влизат в хола ви, като донасят по-възхитително, емоционално и завладяващо зрителско изживяване.

 • 4K Ultra HD: разделителна способност, каквато не сте виждали никога преди

  Гледайте телевизия като никога досега благодарение на четири пъти по-високата разделителна способност в сравнение с обикновен Full HD телевизор. 3840 x 2160 пиксела предоставят толкова фин, толкова реалистичен образ, че той се превръща в прозорец към един нов свят.

 • Perfect Pixel Ultra HD – открийте поразително качество на картината

  Надграждайки върху наследството на качествената картина, което ни донесе много награди, ние изведохме високата разделителна способност до изцяло ново ниво. Алгоритмите за обработка на картината на нашата система Perfect Pixel Ultra HD конвертират всеки входящ образ в 4K Ultra HD разделителна способност на екрана ви. Резултатът? Независимо дали гледате видео онлайн, или съдържание, заснето с UHD, ще се наслаждавате на съвършената рязкост, движение, яснота, цвят и контраст от Philips.

 • Магазин Google Play™ — светът на една ръка разстояние

  Почувствайте се като дете в магазин за бонбони. Насладете се на вкусен асортимент от приложения, игри и всички неща, налични в магазина Google Play™, като например браузъра Chrome™, YouTube™, Google Movies, Google Music, приложения за социални мрежи и още… и всичко това на вашия телевизор с Android™.

 • Двойният тунер ви позволява да гледате или записвате повече от една програма

  Никога повече не се карайте за това, какво да гледате. С двоен тунер на телевизора си можете да гледате любимия си сериал и футболна среща — едновременно. Нашата двойна функция за запис ви позволява да гледате една програма, докато записвате друга, така че винаги да имате нещо добро за гледане по-късно.

 • Посочвайте, пишете на клавиатура, говорете или правете жестове — действително Smart взаимодействие

  Комуникацията с телевизора ви никога не е била по-лесна или по-забавна. Нашето напълно интуитивно дистанционно управление има всички обичайни предимства като бутони за директен достъп, функция "мишка" с насочване и кликване и клавиатура от обратната страна... но това не е всичко. Искате да намалите силата на звука? Едно лесно плъзване на ръката ви (без необходимост от дистанционно управление!) и вградената камера ще разпознае жеста ви и ще регулира съответно. Не ви се използва клавиатурата? Говорете на дистанционното управление и резултатите ще се показват на екрана на телевизора ви! Действително по-интелигентно изживяване за вас.

 • Изключително тънък профил: най-съвременен дизайн

  Изключително тънък профил: най-съвременен дизайн

  Понякога по-малко е повече. Особено когато става дума за дебелината на телевизора ви. Ето защо телевизорите Philips Razor Slim разполагат с най-тънкия ни, най-остър и изтънчен ръб. От някои ъгли едва ще забележите, че е там… но той винаги ще бъде първото нещо, което възхищава хората, когато влязат в стаята.

 • 1000 Hz PMR за съвършени плавно движещи се изображения

  1000 Hz PMR за съвършени плавно движещи се изображения

  Нищо не може да се сравни с притока на адреналин по време на игра, скоростни спортни събития или екшън филми на Ultra HD телевизор. Ето защо този телевизор Philips има 1000 Hz Perfect Motion Rate Ultra; така че да се наслаждавате на съвършени плавно движещи се изображения с Ultra HD разделителна способност. Защото въпреки че пулсът ви може да подскача, изображението, което гледате, не би трябвало.

 • Безжичен субуфър: усетете изключителния звук

  Безжичен субуфър: усетете изключителния звук

  Почувствайте силата на звука. Включили сме безжичен събуфър с ултрабаси, за да внесем повече дълбочина във вашето преживяване. 50 W мощност осигуряват висококачествен звук, който ще преобрази околното пространство във вашата стая. Той е безжичен и достатъчно тънък, за да го поставите дискретно под вашия диван или до стената, за да можете да създадете завладяващо звуково изживяване навсякъде в дома ви.

 • Стойката Arc: красиво ярка

  Проектирана като допълнение на нашия 4-странен Ambilight, стойката Philips Arc има лека отворена арка, която създава илюзията, че телевизорът ви се рее в ореол от светлина. Висококачественото покритие от полиран хром и елегантната отворена конструкция добавят усещане за стил във всяко помещение.

 • От приложения до Cloud TV: повече онлайн развлечения от всякога

  Представете си постоянно растяща колекция от Smart приложения на телевизора си. От YouTube до музика, видео по заявка и още много други можете да персонализирате кои приложения да добавите към таблото за управление. Искате още? Разгледайте Cloud TV. Със стотици първокласни международни канали това е чудесен начин да гледате любимите си програми и да откривате какво е популярно от другата страна на света. С Cloud Explorer имате достъп до Dropbox™ за преглед (и споделяне) на любимите ви снимки и видеоклипове на големия екран.

Вижте всички спецификации
 • Предлагането на приложението Philips TV Remote и свързаните с него функции зависи от модела телевизор и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TV.
 • Функцията за маркиране зависи от използваното приложение от Smart TV.
 • Предлаганите приложения за Android се различават според държавата. За повече подробности посетете вашия Google Play Магазин.
 • За приложенията на Smart TV, посетете www.philips.com/TV, за да откриете кои услуги се предлагат във вашата страна
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Android, Google Play и други марки са запазени марки на Google Inc.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува