Тънък Smart Full HD LED телевизор

  Тънък Smart Full HD LED телевизор

  Smart Full HD LED телевизорът Philips серия 7500 има изключително мощен звук, благодарение на безжичния събуфър. Той е не само ехтящ, добавихме и дизайн с изключително тънка рамка, както и 3-странен Ambilight, за да направим зрителското ви изживяване по-вълнуващо. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

7000 series Тънък Smart Full HD LED телевизор

165 см (65"), Full HD светодиоден телевизор, Двуядрен, DVB-T/C/S/S2 65PFS7559/12 Търсене на подобни продукти

Тънък Smart Full HD LED телевизор

С 3-странен Ambilight

 • Ambilight променя начина, по който гледате на телевизора, завинаги

  Създали сте дом, който не е просто къща, така че защо да не изберете телевизор, който също е топъл и уютен? Уникалната технология Ambilight от Philips прави екрана ви много по-широк, а зрителското ви изживяване по-завладяващо, като прожектира особено широко сияние от три страни на телевизионния ви екран върху стената зад него. Цветовете, наситеността и вълнението се пренасят отвъд екрана и влизат във всекидневната ви, внасяйки по-вълнуващо, наситено и завладяващо зрителско изживяване.

 • Приложение MyRemote: по-интелигентният начин да взаимодействате с телевизора си

  Управлявайте своя телевизор Philips директно от Smart устройството си. С приложението MyRemote никога не е било по-лесно да споделяте съдържание от вашето Smart устройство на телевизора (SimplyShare), да прехвърляте цифрови телевизионни предавания на вашия таблет (Wi-Fi smart screen) и да имате винаги актуална информация със справочника на телевизионните програми, който ви позволява да избирате програми за гледане или за запис и гледане по-късно.

 • Wi-Fi Miracast™ – отразете екрана на смартфона си на телевизора

  Отразете това, което виждате на смарт устройството си, и го споделете с приятели и семейство на телевизора. От снимки до видеоклипове, игри и други, отразете всичко от своя смартфон и таблет на големия екран с проста команда.

 • Cloud TV и Cloud Explorer обединяват световете

  "Тъй като сте уникални, ние мислим, че начинът, по който гледате телевизия, следва също да бъде такъв. С постоянно растящата си селекция Philips Cloud TV ви позволява да избирате от стотици телевизионни канали от целия свят. Cloud Explorer улеснява споделянето с приятели наблизо и надалеч, като ви позволява достъп до профила ви в Dropbox™ чрез телевизора ви, за да гледате съдържанието си на големия екран.

 • Multiroom TV – споделяйте телевизия на живо и записи между телевизорите

  Освободете се от традиционното излъчване. Работейки като сървър, вашият Philips Smart TV има силата да се свързва с друг телевизор в същата Wi-Fi мрежа. След свързването можете да споделяте телевизия с цифрово излъчване и записи от този телевизор към клиентски такъв, без да прокарвате нови кабели или да давате пари за множество абонаменти.

 • Фините размери допълват интериора ви

  Фините размери допълват интериора ви

  Телевизорът с тънък профил от Philips изразява позиция с шикозните си, изтънчени размери. В крайна сметка защо телевизорът ви да не може да е толкова красив, колкото и функционален?

 • Безжичен събуфър: изпитайте съвършеното звуково изживяване

  Безжичен събуфър: изпитайте съвършеното звуково изживяване

  Почувствайте силата на звука. Включили сме безжичен събуфър с ултрабаси, за да внесем повече дълбочина във вашето преживяване. 50 W мощност осигуряват висококачествен звук, който ще преобрази околното пространство във вашата стая. Той е безжичен и достатъчно тънък, за да го поставите дискретно под вашия диван или до стената, за да можете да създадете завладяващо звуково изживяване навсякъде в дома ви.

 • 800Hz PMR за съвършени плавно движещи се изображения

  800Hz PMR за съвършени плавно движещи се изображения

  Нищо не може да се сравни с прилива на адреналин от игрите, спортните събития с бързи движения или екшън филмите. Ето защо този телевизор Philips има 800 Hz Perfect Motion Rate; за да се наслаждавате на съвършени плавно движещи се изображения. Защото дори пулсът ви може да подскача, изображението, което гледате, не би трябвало.

 • Smart TV: цял нов свят за изследване

  Smart TV: цял нов свят за изследване

  Открийте по-интелигентно изживяване, което се намира отвъд традиционната телевизия. Наемайте и гледайте поточно филми, видеоклипове или игри от онлайн видео магазини. Гледайте catch-up TV от любимите си канали и се наслаждавайте на растяща селекция от онлайн приложения като Youtube. Свържете се със семейството и приятелите чрез Skype™, Facebook и Twitter.

 • Изключително тънка рамка: определя зрителското ви изживяване

  Добрият дизайн оживява. Вземете например прецизно изработената предна рамка, направена от матиран алуминий с полиран метален ръб, която е толкова фина и дискретна, че създава остра като бръснач линия около екрана ви и оптимизира зрителското ви изживяване.

 • Pixel Precise HD Engine: открийте яркото качество на картината

  Philips Pixel Precise HD Engine приближава света до вас. Насладете се на любимите си програми за природа и пътувания с наситена яснота. Просмукани от цвят и висок контраст благодарение на по-дълбоките черни тонове и по-светлото бяло, ще изследвате нови места, без да ставате от дивана си.

Вижте всички спецификации
 • Предлагането на приложението MyRemote и свързаните с него функции зависи от модела телевизор и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TV.
 • За приложенията на Smart TV, посетете www.philips.com/TV, за да откриете кои услуги се предлагат във вашата страна
 • Предлагането на Cloud TV зависи от наличието му в страната и нормативните уредби
 • Съвместимостта зависи от сертификацията по Wi-Fi Miracast и Android 4.2 и следващи версии. За повече информация вижте документацията на вашето устройство.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Камерата за телевизор Philips (PTA317) се продава отделно.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува