За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus8700_12/55pus8700_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  4K извит LED телевизор, работещ с Android TV™

  4K извит LED телевизор, работещ с Android TV

  Не жертвате нищо: извитият UHD телевизор серия 8700, работещ с Android, съчетава качествени материали и технологии с елегантни линии. Красивите му допълнения включват 3-странен Ambilight, четириядрена обработка и хромирана стойка с арка с видима компактна тонколона. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

8700 series 4K извит LED телевизор, работещ с Android TV™

139 см (55"), 4K Ultra HD LED телевизор, Четириядрен, 16 GB и разширяем, Двоен тунер DVB-T/T2/C/S/S2 55PUS8700/12 Търсене на подобни продукти

4K извит LED телевизор, работещ с Android TV

С 3-странен Ambilight

 • Ambilight променя завинаги начина ви на гледане на телевизия

  Създали сте дом, който не е просто къща, така че защо да не изберете телевизор, който също е топъл и уютен? Уникалната технология Ambilight от Philips прави екрана ви много по-широк, а зрителското ви изживяване по-завладяващо, като прожектира особено широко сияние от три страни на телевизионния ви екран върху стената зад него. Цветовете, наситеността и вълнението се пренасят отвъд екрана и влизат във всекидневната ви, внасяйки по-вълнуващо, наситено и завладяващо зрителско изживяване.

 • 4K Ultra HD: разделителна способност, каквато не сте виждали никога преди

  Ultra HD телевизорът разполага с 4 пъти по-висока разделителна способност в сравнение с обикновен Full HD телевизор. С над 8 милиона пиксела и уникалната ни технология за мащабиране Ultra Resolution ще се наслаждавате на подобрени изображения независимо какво е оригиналното съдържание. Възползвайте се от подобрена рязкост, повишено усещане за дълбочина, превъзходен контраст, плавно естествено движение и безупречни детайли.

 • Micro Dimming Pro за невероятен контраст

  Micro Dimming Pro оптимизира контраста на вашия телевизор въз основа на осветеността на средата. Сензор за светлина и специален софтуер анализират картината в 6400 различни зони, за да се наслаждавате на невероятен контраст и качество на картината за наистина реалистично визуално изживяване — денем и нощем.

 • Pixel Precise Ultra HD: открийте наситеното качество на UHD картината

  Красотата на 4K Ultra HD телевизора е в наслаждението от всеки детайл. Системата Philips Pixel Precise Ultra HD конвертира всяка входна картина в поразителна UHD разделителна способност на екрана ви. Наслаждавайте се на плавно, но отчетливо движещо се изображение и изключителен контраст. Открийте по-дълбоки черни тонове, по-бели бели, наситени цветове и естествени тонове на кожата — всеки път и от всеки източник.

 • Възползвайте се от мощта на Quad Core и вградения Android

  Процесорът Philips Quad Core обединява сили с Android, за да осигури вълнуващо игрово изживяване. А с Android на вашия телевизор ще навигирате, зареждате приложения и възпроизвеждате видео по супер бърз, супер интуитивен и супер забавен начин.

 • Покажете класа с извития телевизор на Philips

  Покажете класа с извития телевизор на Philips

  Вие живеете живота си както ви харесва – не е ли време да имате телевизор, който съответства на вашия уникален стил? Нашият извит телевизор разчупва правилата на конвенционалния дизайн, за да ви предложи смела, модерна визия. В съчетание с високото качество на картината той е всичко, което някога сте очаквали от телевизорите Philips.

 • Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips: погледнете отвъд телевизора

  Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips: погледнете отвъд телевизора

  Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips ви дават повече от традиционното ТВ програмиране, за да ви осигурят голяма онлайн колекция от филми, телевизия, музика, приложения и игри. 16 GB разширяема памет ви дава предостатъчно място за съхраняване на любимото ви съдържание и инсталиране на още приложения.

 • Плъзгане, въвеждане, говорене и още – наистина интелигентно взаимодействие

  Плъзгане, въвеждане, говорене и още – наистина интелигентно взаимодействие

  Направихме новите си дистанционни управления също толкова забавни за използване, колкото Android TV, с които се сдвояват. Въвеждайте текст с помощта на Google voice* или пълна Qwerty клавиатура. Кажете: "Open YouTube", за да заредите приложението. Преплъзвайте семейни снимки на сензорния пад за плъзгане или просто използвайте като класическо дистанционно управление.

 • Цифровото шумопотискане (DNR) оптимизира изображенията от всеки източник.

  Вашият телевизор е невероятна машина, но е възможно източникът, от който преглеждате съдържанието си, да не е толкова добър. Усъвършенстваната DNR технология анализира съдържанието за несъвършенства и насочва входящата картина в една от две възможни посоки. Изображенията от източник с добро качеството се оптимизират за най-високото ниво на рязкост и детайлност, което можете да си представите. А тези от източник с лошо качество? Те първо се почистват от несъвършенствата, преди да бъдат подобрени като тези с добро качество.

 • Оставете се да бъдете прелъстени от 50 W звук, осигурен от пет високоговорителя

  Обградете се с красив звук. Новата серия 8700 съчетава мощността на три високоговорителя на задната страна на телевизора с два предни високоговорителя, за да предостави богат, широкоспектърен звук. Изработихме събуфърите от неодим – превъзходен материал, който създава повече обем, по-добро възпроизвеждане на басите и чисто балансирано качество на звука.

 • Чуйте всеки детайл с DTS Превъзходен звук

  Чудесните високоговорители за телевизор се нуждаят от мощна система за обработка, която запазва чистотата на оригиналното аудио съдържание. DTS Premium Suite е разработен да осигурява изживяването, което потребителите очакват от звуковата обработка от висок клас: завладяващ съраунд звук с дълбоки, богати баси и кристално ясен диалог, който се възпроизвежда при максимална сила на звука и без промени, изрязване или изкривяване.

Вижте всички спецификации
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • Предлаганите приложения за Android се различават според държавата. За повече подробности посетете вашия Google Play Магазин.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.
 • Функционалността Google Cast зависи от приложенията и устройствата Google Cast Ready. За повече подробности, моля, посетете продуктовата страница на Google Cast.
 • Приложението Philips TV Remote и свързаните с него функции зависят от модела телевизор, оператора и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Предложенията за приложението Smart TV се различават според модела и държавата. За повече информация посетете: www.philips.com/smarttv.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува