Smart LED телевизор

  Станете част от действието

  Открийте цяла една вселена от съдържание с 3D Smart LED телевизора Philips 55PFL8007. Наслаждавайте се на безкрайните възможности на Smart TV Premium, на Skype™ на телевизора с предоставената камера за телевизор и на уникалното дистанционно управление с вградена клавиатура и показалка*. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Станете част от действието

Наслаждавайте се на Full HD 3D и Smart TV с Ambilight

 • Интегриран Wi-Fi за безжично използване на Smart TV

  Интегриран Wi-Fi за безжично използване на Smart TV

  Интегрираният Wi-Fi на вашия телевизор Philips ви дава достъп до цяла една вселена от съдържание. Със Smart TV, безжично у дома.

 • Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Вземайте филми под наем директно на вашия телевизор от онлайн видео магазините, гледайте "телевизия на запис" от любимите си канали и се забавлявайте с богатата селекция от онлайн приложения с Net TV. Можете също да разглеждате директно в интернет.

 • Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора по най-лесния и най-удобен начин. Просто свържете безжична клавиатура или използвайте смартфон или таблет, за да управлявате вашия Smart TV.

 • Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Записвайте цифрови ТВ предавания на живо на USB устройството, свързано към вашия телевизор Philips, или направете пауза в предаването, за да прекъснете и да продължите гледането тогава, когато пожелаете. Използвайте електронния справочник на програмите, за да намерите любимите си програми и лесно да програмирате запис на това, което харесвате. Вече можете да съобразите гледането на телевизия със собствения си начин на живот.

 • Гледате телевизия навсякъде в дома си с Wi-Fi Smart Screen*

  Гледате телевизия навсякъде в дома си с Wi-Fi Smart Screen*

  С Wi-Fi Smart Screen* вече не сте вързани за дивана в хола, а имате свободата да гледате всяко цифрово телевизионно предаване навсякъде в дома си. Просто изтеглете приложението Philips MyRemote, прехвърлете ТВ програмата от телевизора на вашия iPad и продължете да гледате. Освен това можете да изпращате снимки, видеоклипове или музика от вашите смарт устройства към телевизора, на голям екран. Наистина имате пълна свобода при гледане!

 • Извършвайте гласови и видео повиквания със Skype™ на вашия телевизор

  Извършвайте гласови и видео повиквания със Skype™ на вашия телевизор

  Добавете ново измерение към разговорите си и споделяйте преживявания с хората, които са важни за вас, където и да са те. Със Skype™ на вашия телевизор можете да извършвате гласови и видео повиквания, когато сте у дома. Просто включете в телевизора предоставената камера за телевизор Philips (PTA317/00) и се наслаждавайте на отлично качество на картината и звука, удобно разположени на дивана си.

 • Ambilight Spectra XL, нов Ambilight за по-голямо потапяне

  Ambilight Spectra XL, нов Ambilight за по-голямо потапяне

  Разширете зрителното си изживяване с Ambilight Spectra XL. Тази патентована технология на Philips уголемява екрана повече от всякога, като излъчва светлина от гърба на екрана върху околната стена. Ambilight регулира автоматично цвета и яркостта на светлината, за да съответстват на картината на екрана. Благодарение на функцията за адаптиране към стена цветът на светлината е идеален, без значение какъв е цветът на стената ви.

 • 3D Max Clarity 700 за зашеметяващо Full HD 3D изживяване

  3D Max Clarity 700 за зашеметяващо Full HD 3D изживяване

  Наслаждавайте се на изумителната чистота на Full HD 3D с вашия телевизор Philips. Използвайки технологията Active 3D, 3D Max Clarity 700 предлага ненадминато изживяване при гледането на 3D с висока разделителна способност и идеална рязкост на движенията. Дори конвертира всяко 2D съдържание в живо и безупречно 3D.

 • Наслаждавайте се на всяко 2D съдържание в безупречно 3D само с натискането на един бутон

  Наслаждавайте се на всяко 2D съдържание в безупречно 3D само с натискането на един бутон

  Гледайте цялата си филмова колекция в живо и безупречно 3D - дори и старата черно-бяла класика. Philips предлага висококачествено конвертиране в реално време на всяко 2D съдържание само с натискането на един бутон. Това гарантира, че субтитрите се показват с постоянна дълбочина и няма грешки, като показване на фона на преден план.

 • Уникално регулиране на 3D дълбочината, за да гледате 3D както ви харесва

  Уникално регулиране на 3D дълбочината, за да гледате 3D както ви харесва

  Всеки човек възприема 3D съдържанието различно. Затова Philips ви предлага възможността да персонализирате дълбочината на 3D по ваш вкус. Уникалното регулиране на 3D дълбочината ви позволява да изберете дълбочина на изображенията, която подхожда на съдържанието на екрана и на личните ви предпочитания. Това осигурява и повече комфорт за очите ви. Сега можете да се насладите напълно на 3D изживяването.

 • Уникален режим на игра с двама играчи на цял екран за вашите 2D игри

  Уникален режим на игра с двама играчи на цял екран за вашите 2D игри

  С 3D очилата на Philips вашият телевизор може да ви даде върховното изживяване от игра с двама играчи на цял екран. При 2D игрите с двама играчи обикновено всеки играч вижда играта на половин екран. Сега, благодарение на 3D технологията, и двамата играчи могат да се наслаждават на играта в 2D на цял екран едновременно, само с натискането на един бутон на очилата.

 • 800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  800 Hz Perfect Motion Rate (PMR) създава изключителна рязкост на движенията за още по-ясни и живи образи при бързи екшъни. Новият стандарт PMR на Philips е качествен показател за зрителния ефект, който е съчетание от най-високата честота на обновяване на екрана, Perfect Natural Motion и уникалния алгоритъм за обработка - за несравнима рязкост на движенията.

 • Full HD телевизор и Perfect Pixel HD Engine за несравнима чистота

  Изпитайте несравнимата рязкост и чистота с Perfect Pixel HD Engine. Всеки пиксел от картината се оптимизира, за да се съчетае по-добре със заобикалящите го пиксели. Резултатът е уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, естествени движения. Чистите и изключително резки образи се дължат на откриването и намаляването на артефактите и шума в съдържанието от всички източници. Full HD екранът с 1920x1080 пиксела дава прекрасни изображения без трептене и с превъзходна яркост.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

 • Функцията за маркиране на елементи от екрана чрез дистанционното управление ще се предлага чрез актуализация на софтуера от есента на 2012 г.
 • Net TV: Посетете www.philips.com/smarttv, за да откриете услугите, предлагани във вашата страна.
 • Wi-Fi Smart Screen ще се предлага чрез актуализация на софтуера от есента на 2012 г.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Обичайната консумирана мощност в режим включено е измерена според IEC62087 Ed 2.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали (може да има ограничения за определени страни и канали), а не за аналогово излъчване или външни входове. Записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+).
 • Устройството е подходящо за приемане на унгарската безплатна ефирна цифрова телевизия

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува