За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pfk5199_12/55pfk5199_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Full HD светодиоден телевизор

  Full HD светодиоден телевизор

  Всички в дома ви ще се наслаждават на отчетливата, ясна картина на Full HD LED телевизора Philips серия 5200. Комбинирахме съвременен дизайн без рамка с Ambilight, за да направим зрителското ви изживяване по-просторно и по-интензивно. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

5000 series Full HD светодиоден телевизор

140 см (55"), Full HD светодиоден телевизор, DVB-T/C/S/S2 55PFK5199/12 Търсене на подобни продукти

Full HD светодиоден телевизор

С двустранен Ambilight

 • Ambilight променя завинаги начина ви на гледане на телевизия

  Създали сте дом, който не е просто къща, така че защо да не изберете телевизор, който също е топъл и уютен? Уникалната технология Ambilight от Philips прави екрана ви много по-широк, а зрителското ви изживяване по-завладяващо, като прожектира особено широко сияние от две страни на телевизионния ви екран върху стената зад него. Цветовете, наситеността и вълнението се пренасят отвъд екрана и влизат във всекидневната ви, внасяйки по-вълнуващо, наситено и завладяващо зрителско изживяване.

 • 100Hz PMR за плавно движение на изображенията

  100Hz PMR за плавно движение на изображенията

  Нищо не може да се сравни с прилива на адреналин от игрите, спортните събития с бързи движения или екшън филмите. Ето защо този телевизор Philips има 100 Hz Perfect Motion Rate; за да се наслаждавате на плавно движещи се изображения. Защото дори пулсът ви да подскача, изображението, което гледате, не би трябвало.

 • Дизайн без рамка: това означава повече телевизия, на която да се радвате

  Шикозен. Минималистичен. Дискретен. Нашият ръб без рамка е красиво изработен от висококачествено стъкло и завършен с изключително тънка алуминиева облицовка; за минимална рамка и максимално гледане.

 • Модерният дизайн допълва съвременния интериор

  Проектиран със съвременен вид, за да се впише в интериора ви. Защото телевизорът ви трябва да изглежда еднакво красиво включен и изключен.

 • Дизайнът на отворената стойка създава лек, реещ се ефект

  Телевизор с модерни, изискани линии заслужава стойка, която го разграничава от останалите. Ето защо дизайнерите от Philips създадоха тази уникална, отворена стойка, за да се интегрира красиво с вашия декор.

 • Digital Crystal Clear: прецизност, която ще искате да споделите

  За естествени картини от всеки източник Philips създаде Digital Crystal Clear. Защото независимо дали се радвате на любимата си сапунка, гледате новините, или видео с приятели – ще се наслаждавате на всичко с оптимален контраст, цвят и рязкост.

 • Full HD LED телевизор – превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Качеството на картината има значение. Обикновените HD телевизори представят добро качество, но вие очаквате повече. Представете си отчетлив детайл, съчетан с висока яркост, невероятен контраст и реалистични цветове за картина, която изглежда като истинска.

Вижте всички спецификации
 • Необходима е надстройка на софтуера за Pause TV и запис от USB. За повече подробности относно актуализацията на софтуера, моля, посетете www.philips.com/TV и щракнете върху "поддръжка".
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува