Eco Smart LED телевизор

  Eco Smart LED телевизор

  Проектирани с мисъл за бъдещето

  Награден от EISA като най-екологичен европейски телевизор за 2011-2012 г., светодиодният телевизор Philips Econova 46PFL6806 ECO Smart ви дава ясна, жива Full HD картина и автентичен звук. Със Smart TV можете лесно да сърфирате интернет и да изтегляте филми. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Проектирани с мисъл за бъдещето

Енергиен клас A++

 • Превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Най-авангардната технология на светодиодна подсветка в този Full HD светодиоден телевизор съчетава красивата минималистична конструкция със зашеметяващо качество на картината и най-ниското потребление на енергия в категорията. Освен това, тя не използва никакви опасни материали. Така със светодиодната подсветка се радвате на ниско потребление на енергия, висока яркост, невероятен контраст, рязкост и живи цветове.

 • 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) създава изключителна рязкост на движенията за още по-ясни и живи образи при бързи екшъни. Новият стандарт PMR на Philips е качествен показател за зрителния ефект, който е съчетание от най-високата честота на обновяване на екрана, HD Natural Motion и уникалния алгоритъм за обработка - за несравнима рязкост на движенията.

 • Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Вземайте филми под наем директно на вашия телевизор от онлайн видео магазините, гледайте "телевизия на запис" от любимите си канали и се забавлявайте с богатата селекция от онлайн приложения с Net TV. Можете също да разглеждате директно в интернет.

 • DLNA за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  DLNA за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  Споделяйте снимки, музика и филми чрез DLNA от вашия телефон, таблет или компютър и се забавлявайте с тях на голям екран.

 • Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора по най-лесния и най-удобен начин. Просто свържете безжична клавиатура или използвайте смартфон или таблет, за да управлявате вашия Smart TV.

 • Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Записвайте цифрови ТВ предавания на живо на USB устройството, свързано към вашия телевизор Philips, или направете пауза в предаването, за да прекъснете и да продължите гледането тогава, когато пожелаете. Използвайте електронния справочник на програмите, за да намерите любимите си програми и лесно да програмирате запис на това, което харесвате. Вече можете да съобразите гледането на телевизия със собствения си начин на живот.

 • Стойка "2 в 1" за лесно използване като настолна поставка или за монтаж на стена

  Стойка "2 в 1" за лесно използване като настолна поставка или за монтаж на стена

  В комплекта на телевизора е включена революционна настолна стойка, която може да се използва и за монтаж на телевизора на стена. Не е нужно да купувате допълнителни конзоли за монтиране на стена. Но още по-големи са предимствата за околната среда - елиминира се един ненужен източник на отпадъци, тъй като няма части за изхвърляне.

 • Зареждане на дистанционното от слънцето - никога няма да сменяте батерии

  Зареждане на дистанционното от слънцето - никога няма да сменяте батерии

  С това дистанционно със слънчево зареждане вече никога няма да сменяте и изхвърляте батерии. Проектирана за максимална устойчивост, соларната клетка зарежда дистанционното от един свободно достъпен източник на енергия: дневната светлина. Дори в по-мрачните зимни дни няма защо да се тревожите - вграденият акумулатор има значителен запас от енергия, за да поддържа работата на дистанционното и да държите всичко под контрол!

 • Full HD телевизор с Pixel Plus HD за по-добри детайли и яснота

  Pixel Plus HD предлага уникално съчетание от идеална рязкост, естествени детайли, живи цветове и плавно естествено движение. Смущенията и шумът във всички източници - от мултимедия, до телевизия със стандартна резолюция, както и при висока резолюция с голяма степен на компресиране, се откриват и намаляват. Това гарантира ясен и изключително рязък образ.

 • Ключ за пълно спиране на захранването

  Нула вата потребление на енергия с ключа за пълно спиране на захранването

 • 100% годна за рециклиране опаковка за минимално влияние върху околната среда

  100% годна за рециклиране опаковка за минимално влияние върху околната среда. В проектирането на тази опаковка вложихме изключително внимание към детайла и революционни нововъведения. Опакован без полистиренови буфери, този телевизор е още една стъпка в борбата за опазване на околната среда. С изключително иновационна разработка за телевизор с такъв размер, за опаковката му се използва само хартия и картон, което позволява лесно рециклиране на цялата опаковка.

Вижте всички спецификации
 • Net TV: Посетете www.philips.com/smarttv, за да откриете услугите, предлагани във вашата страна.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Използването на вградения цифров TV тунер ви помага да пестите енергия
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Използването на ключа за пълно спиране на захранването намалява до 0 консумацията на енергия в режим на готовност
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува