Стенно осветление

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/456311916/456311916_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Стенно осветление

  Един свят от светлина, пълен с приятели

  Влаковете са изключително интересни за децата. Pink Buddy Train пътува върху стикер за стена и отвежда децата в пътешествие към знания и забавления. Ярката, топла светлина ги огрява и успокоява, докато дълготрайната енергийна ефективност ще задоволи вас, родители. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Един свят от светлина, пълен с приятели

 • Винаги в комплект с крушка Philips

  Винаги в комплект с крушка Philips

  В комплекта са включени висококачествени енергоспестяващи крушки Philips EcoLamp, за да получите най-добрия светлинен ефект.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Тази енергоспестяваща лампа Philips пести енергия в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • За деца

  За деца

  Тази лампа за детска стая от Philips създава среда, която насърчава децата да правят това, което обичат най-много: забавления и творчество! Но тази лампа също е проектирана да бъде безопасна за детето ви: тя е прохладна на допир, здрава и покрита с нетоксична боя.

 • Включени стикери за стена

  Включени стикери за стена

  Тази лампа Philips се предлага със стикери за стена в опаковката. Така имате пълна свобода да персонализирате стаята според вкуса си.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува