Стенно осветление

  Стенно осветление

  Украсете дома си със светлина

  Освежете вашия дом с тази възхитителната черна лампа за стена на Philips. Тя има уникална форма и разпръсква топла, бяла, енергоспестяваща светлина. Можете да приглушите светлината, за да създадете уютна атмосфера. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Украсете дома си със светлина

 • Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Регулирайте интензивността на светлината на това осветително тяло Philips с помощта на ключ за димиране (не е приложен). Така това осветително тяло става идеално за подчертаване на определен детайл или за създаване на атмосфера за всеки повод – от интимната вечеря за двама до купона със семейството и приятелите в дневната.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Искрящо от светлина

  Тази енергоспестяваща лампа Philips ви дава ярка светлина, която подчертава детайлите или създава приятна атмосфера в стаята, като при това спестява повече енергия от традиционните халогенни лампи.

 • Комплектът включва крушка(и) Philips

  Тази лампа се предлага в комплект с крушка(и) Philips, за да получите най-качественото осветление и светлинните ефекти, които подхождат на лампата.

 • Изключително дълъг живот на крушката

  В комплекта е включена крушка Philips с изключително дълъг експлоатационен срок, до 2000 часа.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува