Aurea

LCD телевизор

  Aurea

  LCD телевизор

  Изкушение със светлина

  Променете начина си на гледане с красотата на светлината от плоските телевизори Aurea. Технологията Ambilight Spectra с активна рамка е съчетана с изумителен дизайн. С Perfect Pixel HD Engine и истинския HD LCD дисплей 1080p да видиш, значи да повярваш. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изкушение със светлина

 • Ambilight Spectra с активна стъклена рамка и сетивен ореол

  Ambilight Spectra с активна стъклена рамка и сетивен ореол

  Сетивният ореол на Ambilight Spectra разширява осветеността и атмосферата на изображението надалече извън границите на екрана. Вие се чувствате изцяло потопени в образите, това добавя магически измерения към зрителните ви възприятия. Aurea има висококачествен дизайн с уникална лицева част от цяло кристално стъкло. Active Frame вече не е предмет със стилен дизайн, а едно живо усещане от цвят и светлина. Над 150 мощни светодиода, разположени около екрана, създават мек, многоцветен ореол, който пряко обгръща екрана и свободно преминава върху стената.

 • Perfect Pixel HD Engine за ненадмината рязкост и яснота

  Perfect Pixel HD Engine за ненадмината рязкост и яснота

  Изпитайте несравнимата рязкост и чистота с Perfect Pixel HD Engine. Всеки пиксел от картината се оптимизира, за да се съчетае по-добре със заобикалящите го пиксели, което прави картината по-естествена. Резултатът е уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, естествени движения, каквото и да гледате. Чистите и изключително резки образи се дължат на откриването и намаляването на артефактите и шума в съдържанието от всички източници – от мултимедия до стандартна телевизия.

 • Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Насладете се на действието без никакво трепкане. Perfect Natural Motion пресмята движението в картината и коригира трепканията както в ефирен, така и в записан филмов материал (включително в 1080p филми и 24p True Cinema на Blu-ray и DVD диск). Резултатът е още по-гладка картина без накъсване на движенията и с превъзходна рязкост. Наслаждавайте се на движещи се образи, които надминават по качеството и киното!

 • Изпълнение при 100Hz Clear LCD, 2ms, за превъзходна рязкост на движенията

  Изпълнение при 100Hz Clear LCD, 2ms, за превъзходна рязкост на движенията

  100Hz Clear LCD създава изключителна рязкост на движенията. Включването на двойна честота на кадрите повишава рязкостта при възпроизвеждане на движения над два пъти спрямо обикновен LCD, което дава изпълнение с време за реакция 2 милисекунди. Сега можете да се насладите на кристално чиста картина дори и при бърза смяна на образа на екрана.

 • HD Ready 1080p за най-високо качество на изобразяване при пълни HD образи

  Насладете се на изключителното качество на картината при телевизионен сигнал с пълна висока детайлност (HD) и HDTV предавания или Blu-ray DVD дискове. HD Ready 1080p е запазена марка, предлагаща изображение с качество над това на обикновените HD Ready. Това отговаря на строгите стандарти, наложени от EICTA, за да предложи Full HD екран, илюстриращ преимуществата на разделителната способност и качеството на изображението при телевизионен сигнал с висока детайлност Full HD 1920x1080p. Разполага с универсална възможност за свързване както с аналогов YPbPr, така и за некомпресирана цифрова връзка с DVI или HDMI, като поддържа HDCP. Може да възпроизвежда сигнали с прогресивно сканиране 1080i при 24, 50 и 60 Hz.

 • Обработка на 2250 трилиона цвята

  Живи и естествени образи от най-съвършената обработка на цветовете. 17-битовият ускорител оптимизира всеки от 3-те цветови канала (RGB), с обща възможност за обработка на 2250 трилиона цвята. Тя показва по-живи цветове, при това със запазване на отлична рязкост. Усъвършенстваните алгоритми долавят и най-фините оттенъци на човешката кожа и цветовете и ги обработват така, че се получават възможно най-реалистични цветове.

 • Динамичен контраст 30000:1 за богата детайлност на черното

  Искате плосък LCD дисплей с възможно най-висок контраст и най-жива картина. Усъвършенстваната видео обработка на Philips, в съчетание с уникалната технология на затъмняване, дава живи изображения. Динамичният контраст ще увеличи контраста с отлични нива на черното и точно предаване на тъмните оттенъци и цветове. Той дава ярка, реалистична картина с висок контраст и живи цветове.

 • Приемане на MPEG4 HDTV през DVB-T и DVB-Cable тунер*

  Екранът с истинска HD има широкоекранна разделителна способност 1920 x 1080p. Това е най-високата разделителна способност на излъчена HD картина за възможно най-високото качество. HDTV позволява да приемате ефирно излъчвано съдържание с висока детайлност през вградения тунер. Той поддържа сигнали DVB-ефирни и DVB-кабелни сигнали за формати MPEG-2 и MPEG-4. Без допълнителна цифрова приставка ще получите изключително качество на картината и звука.

 • DLNA PC мрежова връзка за преглед на съдържание в компютъра и домашната мрежа

  Връзката PC-Network предлага лесен достъп до лично съдържание от снимки и музика във вашия компютър и домашна мрежа. Тя използва Ethernet (LAN) връзка с DLNA протокол, което гарантира, че продукти, сертифицирани по DLNA, ще работят безпроблемно заедно. Като свържете телевизора си с домашната мрежа, ще имате достъп до информация от всички устройства, сертифицирани по DLNA. Преглеждайте колекцията от цифрови фотографии и музикални файлове на компютъра чрез вашата домашна LAN мрежа. Интуитивният потребителски интерфейс на телевизора предлага това с натискане на един бутон.

 • 4 HDMI входа с EasyLink за връзка с Full HD

  EasyLink използва стандартния за отрасъла протокол HDMI CEC за споделяне на функциите между свързаните устройства и телевизора. С Easylink е необходимо само едно дистанционно управление за работа с основните функции на телевизора и свързаните устройства. HDMI представлява цифрова RGB връзка от източника към екрана без компресиране с цел максимално качество на картината. HDMI използва защита срещу копиране HDCP. С 3 HDMI входа на гърба и 1 HDMI отстрани на телевизора можете да свързвате няколко източника на HD, например HD цифров декодер (set-top box), Blu-ray плейър и игрова конзола или цифрова камера.

Вижте всички спецификации
 • DVB-T - поддържа се само в определени страни
 • DVB-T MPEG4 само за: Франция, Испания, Дания, Норвегия, Финландия, Швеция. DVB-C MPEG4 само за избрани оператори: Дания, Норвегия, Финландия, Швеция. Най-актуална информация има на табелката с данни на телевизора или от www.philips.com/support под съответния номер на модела.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува