Aurea

  Плосък телевизор

  Изкушение със светлина

  Променете начина си на гледане с красотата на светлината от плоските телевизори Aurea. Технологията Ambilight Spectra с активна рамка е съчетана с изумителен дизайн. С Perfect Pixel HD Engine и истинския HD LCD дисплей 1080p да видиш, значи да повярваш. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изкушение със светлина

 • Full HD LCD дисплей с разделителна способност 1920x1080p

  Full HD LCD дисплей с разделителна способност 1920x1080p

  Екранът с истинска HD (висока резолюция) предлага широкоекранна разделителна способност 1920x1080p. Това е най-високата разделителна способност на излъчена HD картина за възможно най-високото качество. Той е напълно пригоден за бъдещето, тъй като поддържа сигнали 1080p от всякакви източници, вкл. най-новите игрови конзоли с Blu-ray и HD устройства. Обработката на сигнала е значително обновена, за да поддържа сигнали с по-високо качество и разделителна способност. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове.

 • Perfect Pixel HD Engine за ненадмината рязкост и яснота

  Perfect Pixel HD Engine за ненадмината рязкост и яснота

  Изпитайте несравнимата рязкост и чистота с Perfect Pixel HD Engine. Всеки пиксел от картината се оптимизира, за да се съчетае по-добре със заобикалящите го пиксели, което прави картината по-естествена. Резултатът е уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, естествени движения, каквото и да гледате. Чистите и изключително резки образи се дължат на откриването и намаляването на артефактите и шума в съдържанието от всички източници – от мултимедия до стандартна телевизия.

 • 100Hz Clear LCD за превъзходна рязкост на движенията (3 мс)

  100Hz Clear LCD за превъзходна рязкост на движенията (3 мс)

  100Hz Clear LCD създава изключителна рязкост на движенията за ясни и живи образи дори и при бърза смяна на образа на екрана. Включването на двойна честота на кадрите работи с високата скорост на обновяване 100 Hz. Това повишава рязкостта при възпроизвеждане на движения над два пъти спрямо обикновен LCD, което дава време на отговор 3 милисекунди (измерено във възприемана ширина на размазани ръбове - BEW). Тази уникална технология на Philips издига рязкостта на движенията на LCD изображенията до ненадминато ниво.

 • Ambilight Spectra с активна рамка Active Frame и сетивен ореол

  Ambilight Spectra с активна рамка Active Frame и сетивен ореол

  Сетивният ореол на Ambilight Spectra добавя магически измерения към зрителните ви възприятия. Активната рамка Active Frame разширява осветеността и атмосферата на изображението надалече извън границите на екрана в нежен калейдоскоп от цветове. Ще се почувствате напълно потопени в картини, а начинът ви на гледане ще бъде по-интензивен, отколкото бихте могли да си представите. Компактната светодиодна технология включва 126 мощни светодиода, разположени около екрана. Това създава множество сегменти, преливащи се в едно нежно обкръжение от светлина в активната рамка, пряко обгръщащо екрана и свободно плуващо в омекотен ореол на стената.

 • HD Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD формат

  HD Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD формат

  HD Natural Motion е създадено от Philips, за да намали до минимум ефекта на трепкане, който се появява във филмовите изображения. Алгоритъмът, носител на награди, оценява движението в образа и коригира трепканията както в ефирния, така и в записания филмов материал (например на DVD и Blu-ray дискове). Получените в резултат на това гладко възпроизвеждане на движенето и превъзходна рязкост издигат преживяването при гледане на ново равнище.

 • Мощен звук от уникалните скрити високоговорители

  Мощен звук от уникалните скрити високоговорители

  Невидима озвучителна система, която отлично се слива с дизайна на Aurea. Въпреки че е невидима отвън и изключително компактна отвътре, няма компромиси с качеството на звука. Новата революционна матрица от микротонколони е с по 12 високоговорителя от всяка страна, като излъчва звука през невидим тънък процеп отпред на телевизора. Тези високоговорители създават зона на ясен и пространствен звук, допълващ обогатеното зрително възприятие. Басовите честоти се възпроизвеждат от 2 мощни събуфъра, вградени в задната част на телевизора.

 • Обработка на 4 трилиона цвята за живи и брилянтни изображения

  Живи и естествени изображения от най-съвършената обработка на цветовете. Каналите на 3-те цвята (RGB) са оптимизирани с 14-битова разделителна способност - с обща възможност за обработка на 4 трилиона цвята. Тя гарантира живи цветове, при това със запазване на отлична рязкост. Усъвършенстваните алгоритми долавят и най-фините оттенъци на цветовете и човешката кожа и ги обработват така, че се изобразяват възможно най-реалистични цветове.

 • Подобрете начина на гледане с дистанционното управление Aurea Navigator

  Модното и луксозно дистанционно управление ви предоставя 3 специализирани бутона за Ambilight, с които без усилие да персонализирате настройките. Този централен елемент се подчертава от изтънчените материали и дизайн и от управлявано с допир задно осветяване. Бутонът за Aurea задава степента на потопяване в картината с Aurea. Бутонът за режим "MODE" превключва динамиката на 3 степени - от отморяваща до динамична. Бутонът за Ambilight служи за включване и изключване на Ambilight, което е опростено като ключа за лампата на стената. Менюто на телевизора (TV Menu) ви дава достъп до допълнителни настройки

 • Помощник за настройки за персонализирани ТВ настройки без усилие

  Помощник за настройки за персонализирани ТВ настройки без усилие. Новият съветник за настройки ви направлява за персонализиране с ненадмината лекота. Той включва не само картината, но и цялостното възприятие при гледане, включително звука и настройките на Ambilight. Съветникът показва няколко екрана с разбираеми опции, за да изберете най-важните настройки. Работата на телевизора се настройва според личните ви предпочитания без никакви затрудняващи термини и параметри, при това много бързо.

 • 3 входа HDMI за изцяло цифрова High Definition връзка с един кабел

  HDMI представлява цифрова RGB връзка от източника към екрана без компресиране. Чрез премахване на преобразуването в аналогов сигнал тя осигурява абсолютно чисто изображение. Непромененият сигнал намалява трептенето и води до по-чиста картина. HDMI осъществява интелигентно предаване от устройството-източник на изображение с най-високата разделителна способност. HDMI входът е напълно обратно съвместим с DVI източници, като включва и цифров звук. HDMI използва защита срещу копиране HDCP. С 3 HDMI входа можете да свържете множество източници на HD, например HD цифров декодер (set-top box) или Blu-ray плейър. Телевизорът ви е напълно подготвен за бъдещето.

Вижте всички спецификации
 • DVB-T - поддържа се само в определени страни

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува