широкоекранен плосък телевизор

  Получете повече от гледането

  Радвайте се на върховно изживяване при гледане на този плосък телевизор Philips Cineos Flat TV с пълноценна висока разделителна способност, Pixel Plus 3 HD и съраунд Ambilight. Четецът на цифрови носители с връзка PC Link към компютър ви дава пълен достъп до мултимедийно съдържание. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Cineos широкоекранен плосък телевизор

107 см (42"), LCD, интегриран цифров 42PF9731D/10 Търсене на подобни продукти

Получете повече от гледането

с Pixel Plus 3 HD и Ambilight

 • Готов за HD (HD Ready) и най-високо качество на изобразяване при HD сигнали

  Готов за HD (HD Ready) и най-високо качество на изобразяване при HD сигнали

  Насладете се на изключителното качество на изображението при телевизионен сигнал с висока детайлност и бъдете напълно подготвени за HD източници, като HDTV цифрови декодери или Blu-ray дискове. "HD Ready" е защитена марка, предлагаща изображение с качество над това на прогресивното сканиране. Тя отговаря на строгите стандарти, наложени от EICTA, за да предложи HD екран, илюстриращ преимуществата на разделителната способност и качеството на изображението при телевизионен сигнал с висока разделителна способност. Разполага с универсална възможност за свързване както с аналогов YPbPr, така и за некомпресирана цифрова връзка с DVI или HDMI, като поддържа HDCP. Може да възпроизвежда сигнали 720p и 1080i при 50 и 60 Hz.

 • Full HD LCD дисплей, 1920x1080p

  Този дисплей има разделителна способност, която се нарича Full HD. Като използва последните достижения на LCD технологията, екранът предлага пълната висока детайлност за широк екран с 1080 прогресивни реда, всеки с по 1920 пиксела. Това дава възможност за най-доброто възможно качество на картината за HD сигнали с до 1080 реда. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Живият образ с изключителна рязкост ще ви достави максимално наслаждение при гледане.

 • Интегриран цифров тунер за приемане на DVB-T

  Интегрираният цифров DVB-T тунер ви позволява да приемате цифрова ефирна телевизия без допълнителна приставка. Наслаждавайте се на качествена телевизия без плетеница от кабели.

 • Pixel Plus 3 HD за най-резки и ясни картини (HDTV)

  Pixel Plus 3 HD предлага уникална комбинация от изключителна рязкост, естествени детайли, живи цветове и плавно естествено движение за всички степени на сигнали с висока разделителна способност, стандартни телевизионни сигнали и мултимедийно съдържание за дисплеи с висока разделителна способност. Всеки пиксел на входящата картина е обработен, за да подхожда възможно най-добре на заобикалящите го пиксели, което води като следствие по-естествено изглеждаща картина. Артефактите и шумът във всички източници - от мултимедия до стандартна телевизия, а също и в HD с висока степен на компресиране - се откриват и потискат, което гарантира на картината чистота и изключителна рязкост.

 • Динамичен подобрител на контраста за богата детайлност на черното

  Желаете плосък LCD дисплей с възможно най-висок контраст и най-жива картина, и то с възможно най-широк зрителен ъгъл. Динамичният подобрител на контраста на Philips използва видео обработка и уникална технология на затъмняване. Това осигурява дълбоки и богати нива на черното с повишена детайлност. Функцията на затъмняване повишава контраста до 5 пъти*, като същевременно подобрява зрителния ъгъл. Тя дава ярка и реалистична картина с висок контраст и живи цветове, (* с фактор между 2 и 5, в зависимост от типа на екрана и съдържанието на кадъра).

 • Съраунд Ambilight за пълно потапяне в картината

  Със заобикалящите картината светлини Ambilight 3 допринася по впечатляващ начин за общото усещане при гледане, като предлага външно осветление от три страни, допълващо цветовете и осветеността на образа върху екрана. Това създава атмосфера, стимулира отморяващо гледане и подобрява възприемането на детайлите в картината, контраста и цвета. Ambilight 3 автоматично и независимо адаптира цветовете на всяка от страните на екрана в съответствие с променящото се съдържание на картината. С третия Ambilight горната част на картината е вече напълно оградена и така ви потапя напълно в онова, което гледате.

 • Приложена е шарнирна поставка с модерен дизайн в сходен стил

  За максимална свобода при разполагането, тази висококачествена поставка е конструирана конкретно за този телевизор и позволява лесно разполагане на вашия плосък телевизор, без да се налага да пробивате стените. Изберете най-добрия ъгъл за гледане благодарение на възможността от завъртане в диапазон от 40 градуса (по 20 градуса в двете посоки). На гърба е предвидено "невидимо" монтиране на кабелите. Тази поставка пасва идеално на съответната масичка за под.

 • Достъп до вашите снимки и филми с помощта на PC-link

  PC-link предлага забавления и лесен достъп до вашите персонални медийни файлове и мултимедийно съдържание*. Широко използваните отворени стандарти Ethernet (LAN) и WiFi се използват за кабелна и безжична** (опция) връзка, като осигуряват взаимозаменяемост. Преглеждайте колекцията от цифрови снимки, мултимедийни видеофилми и музикални файлове на компютъра чрез вашата домашна локална мрежа. Интуитивният потребителски интерфейс на телевизора, както и Philips Multimedia Manager за вашия компютър предлагат това с натискане на бутон (* вж. продукта за поддържани формати, изисква се функционалност за PC-LAN ** Изисква се допълнително устройство Ethernet-bridge)

 • Готова безжична връзка към вашия компютър

  Wi-Fi е водещият стандарт за безжична високоскоростна връзка. С функцията, готова за безжична връзка, в телевизора на Philips, можете да споделяте мултимедийно съдържание навсякъде в дома си, без затрудняващите кабели. Високоскоростната връзка означава, че можете да се радвате на висококачествени мултимедийни снимки, музика или видео, на разстояния до 100 метра**. Имате достъп до вашия WiFi компютър или домашната WiFi мрежа (рутер). (*изисква опцията WiFi Ethernet-bridge. **може да е различно според местните условия).

 • USB и слот за карта с памет за моментално възпроизвеждане на мултимедия

  Гледайте и споделяйте без забавяне вашите филми, снимки и музика. Слотът за карта с памет приема карти от вида Compact Flash I и II, Memory Stick, SD Card / Mini SD Card, Smart Media, Micro Drive (до 2 GB) и Multi Media Card. Просто сложете картата с памет в слота отстрани на телевизора и ще получите достъп до мултимедийните файлове, записани на картата. USB съединителят дава достъп до мултимедийните файлове на повечето USB памети, както и повечето цифрови камери (устройство клас USB памет).

 • 2 входа HDMI за изцяло цифрова HD връзка с един кабел

  HDMI представлява некомпресирана цифрова RGB връзка от източника към екрана. Чрез премахване на преобразуването в аналогов сигнал тя осигурява абсолютно чисто изображение. Непромененият сигнал намалява трептенето и води до по-чиста картина. HDMI осъществява интелигентно предаване от устройството-източник на изображение с най-високата разделителна способност. HDMI входът е напълно обратно съвместим с DVI източници, като включва и цифров звук. HDMI използва защита срещу копиране HDCP. С два входа HDMI можете да свържете множество източници на HD, например HD цифров декодер (set-top box) или Blu-ray плейър. Телевизорът ви е напълно подготвен за бъдещето.

Вижте всички спецификации
 • DVB-T - поддържа се само в определени страни

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува