Essence

  LCD телевизор

  Нищо повече от картина на стената ви

  Essence TV съчетава най-съвременна HD технология с ултратънък стилен дизайн. Екранът е свързан само с един кабел към свързващия концентратор, избягвайки безпорядъка от кабели около екрана. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Нищо повече от картина на стената ви

 • Perfect Pixel HD Engine за ненадмината рязкост и яснота

  Perfect Pixel HD Engine за ненадмината рязкост и яснота

  Изпитайте несравнимата рязкост и чистота с Perfect Pixel HD Engine. Всеки пиксел от картината се оптимизира, за да се съчетае по-добре със заобикалящите го пиксели, което прави картината по-естествена. Резултатът е уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, естествени движения, каквото и да гледате. Чистите и изключително резки образи се дължат на откриването и намаляването на артефактите и шума в съдържанието от всички източници – от мултимедия до стандартна телевизия.

 • Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Насладете се на действието без никакво трепкане. Perfect Natural Motion пресмята движението в картината и коригира трепканията както в ефирен, така и в записан филмов материал (включително в 1080p филми и 24p True Cinema на Blu-ray и DVD диск). Резултатът е още по-гладка картина без накъсване на движенията и с превъзходна рязкост. Наслаждавайте се на движещи се образи, които надминават по качеството и киното!

 • Изпълнение при 100Hz Clear LCD, 2ms, за превъзходна рязкост на движенията

  Изпълнение при 100Hz Clear LCD, 2ms, за превъзходна рязкост на движенията

  100Hz Clear LCD създава изключителна рязкост на движенията. Включването на двойна честота на кадрите повишава рязкостта при възпроизвеждане на движения над два пъти спрямо обикновен LCD, което дава изпълнение с време за реакция 2 милисекунди. Сега можете да се насладите на кристално чиста картина дори и при бърза смяна на образа на екрана.

 • Безпроблемно окачване с интелигентна скоба за нивелиране

  Безпроблемно окачване с интелигентна скоба за нивелиране

  Интелигентната скоба Essence за нивелиране позволява безпроблемно свободно монтиране на екрана на стената. Тя е с извита форма и е лесна за монтиране на стена. Екранът може лесно да бъде закачен към скобата със съединителите на гърба на екрана. Екранът може лесно да бъде нивелиран, дори скобата да не е монтирана права.

 • Изключително тънък екран с минималистичен дизайн

  Изключително тънък екран с минималистичен дизайн

  Екранът Essence е изключително тънък екран с минималистичен дизайн и истински материали. Малката дебелина на екрана залепва картината на стената ви. Рамката около картината е толкова малка, че служи само за това, за което е предназначена: да огради картината.

 • Свързващ концентратор само с един кабел за избягване на бъркотия с кабелите

  Свързващ концентратор само с един кабел за избягване на бъркотия с кабелите

  Между свързващия концентратор и екрана има само един кабел. Цялата бъркотия с кабелите е извън полезрението и свързването е чрез свързващия концентратор. Кабелът подава и захранване към екрана, така че няма нужда от допълнително свързване за захранване.

 • HD Ready 1080p за най-високо качество на изобразяване при пълни HD образи

  Насладете се на изключителното качество на картината при телевизионен сигнал с пълна висока детайлност (HD) и HDTV предавания или Blu-ray DVD дискове. HD Ready 1080p е запазена марка, предлагаща изображение с качество над това на обикновените HD Ready. Това отговаря на строгите стандарти, наложени от EICTA, за да предложи Full HD екран, илюстриращ преимуществата на разделителната способност и качеството на изображението при телевизионен сигнал с висока детайлност Full HD 1920x1080p. Разполага с универсална възможност за свързване както с аналогов YPbPr, така и за некомпресирана цифрова връзка с DVI или HDMI, като поддържа HDCP. Може да възпроизвежда сигнали с прогресивно сканиране 1080i при 24, 50 и 60 Hz.

 • Обработка на 2250 трилиона цвята

  Живи и естествени образи от най-съвършената обработка на цветовете. 17-битовият ускорител оптимизира всеки от 3-те цветови канала (RGB), с обща възможност за обработка на 2250 трилиона цвята. Тя показва по-живи цветове, при това със запазване на отлична рязкост. Усъвършенстваните алгоритми долавят и най-фините оттенъци на човешката кожа и цветовете и ги обработват така, че се получават възможно най-реалистични цветове.

 • Динамичен контраст 66000:1 за невероятно богата детайлност на черното

  Искате плосък LCD дисплей с възможно най-висок контраст и най-жива картина. Усъвършенстваната видео обработка на Philips, в съчетание с уникалната технология на затъмняване, дава живи изображения. Динамичният контраст ще увеличи контраста с отлични нива на черното и точно предаване на тъмните оттенъци и цветове. Той дава ярка, реалистична картина с висок контраст и живи цветове.

 • Интегриран цифров тунер за приемане на DVB-T

  Интегрираният цифров DVB-T тунер ви позволява да приемате цифрова ефирна телевизия без допълнителна приставка. Наслаждавайте се на качествена телевизия без плетеница от кабели.

 • DLNA PC мрежова връзка за преглед на съдържание в компютъра и домашната мрежа

  Връзката PC-Network предлага лесен достъп до лично съдържание от снимки и музика във вашия компютър и домашна мрежа. Тя използва Ethernet (LAN) връзка с DLNA протокол, което гарантира, че продукти, сертифицирани по DLNA, ще работят безпроблемно заедно. Като свържете телевизора си с домашната мрежа, ще имате достъп до информация от всички устройства, сертифицирани по DLNA. Преглеждайте колекцията от цифрови фотографии и музикални файлове на компютъра чрез вашата домашна LAN мрежа. Интуитивният потребителски интерфейс на телевизора предлага това с натискане на един бутон.

Вижте всички спецификации
 • DVB-T - поддържа се само в определени страни
 • Максимална дълбочина на екрана: 49,8 мм

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува