професионален плосък телевизор

  Плосък телевизор с подготвена система

  Този телевизор с елегантен дизайн използва най-нова плазмена технология и предлага превъзходни контраст и яркост. Допълнително се предлага кутия SmartCard XPress, която позволява лесно интегриране към интерактивни услуги на други доставчици. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Matchline професионален плосък телевизор

42 инча, плазмен 42HF9442/12 Търсене на подобни продукти

Плосък телевизор с подготвена система

Специално проектиран за забавление в хотелската стая

 • Безжичен SmartLoader за бързо клониране

  Дава възможност да се копират лесно и безжично всички настройки от програмирането на един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Приветствие на екрана на дисплея

  На екрана се появява приветствие при всяко включване на телевизора.

 • Ограничаване на силата на звука

  Тази функция предварително настройва работните граници на силата на звука на телевизора, като не се допуска прекалено засилване на звука с оглед да не се безпокоят съседите.

 • Блокиране панела за управление отпред

  Предотвратява неразрешен достъп до функциите на телевизора

 • Програмиране на канал за включване

  Идеално за собствени реклами или информационни канали, тъй като позволява да се показва определен канал при включване на телевизора.

 • Защитен достъп до менюто

  Осигурява защитен достъп до инсталационните и конфигурационните настройки чрез специален код или главно дистанционно управление

 • Устройство SmartCard Xpress, съвместимо с интерактивни системи

  Допълнителното устройство SmartCard Xpress (по желание) може да се монтира отзад на телевизора, като дава възможност декодерите и картовите приложения на други производители да се свързват към телевизора, увеличавайки функционалността му. Телевизорът може да се свързва и към външни декодери и приставки set-top box на всички основни оператори на интерактивни системи през интерфейсите за управление Serial Xpress (поддържащ протоколи UART и RS232) и SmartPlug.

 • Допълнително захранване (12 V) (опция)

  Допълнителното захранване (опция) гарантира работата на разширителния слот, дисплея-часовник и сигнала за събуждане, докато телевизорът е изключен.

 • Интерфейс за управление Serial Xpress™

  Интерфейсът за управление Serial Xpress™ е съвместим с всички основни първокласни развлекателни услуги. Протоколите позволяват свързване на телевизора с външни декодери, декодери set-top box и решения на базата на компютър. Поддържа протоколите UART и RS232.

 • Гарантирано бъдеще чрез актуализиране на софтуера

  Архитектурата с възможност за актуализиране на софтуера гарантира, че телевизорът има осигурено бъдеще и е съвместим с новите технологии и разработки, гарантирайки вашата инвестиция.

 • Digital Crystal Clear осигурява живи изображения като на кино

  Digital Crystal Clear е комплект от нововъведения за картината, който оптимизира цифрово качеството на картината за оптимален контраст, цвят и рязкост. Все едно, че гледате живи изображения като на кино.

 • Плазмен WVGA дисплей с подобрена разделителна способност, 852 x 480 пиксела

  Този WVGA дисплей с най-съвременна плазмена технология на екрана има подобрена широкоекранна разделителна способност от 852 x 480p пиксела. С нея се получават прекрасни изображения с прогресивно сканиране без трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Това живо и рязко изображение ви доставя повече удоволствие при гледане.

 • Активният контрол оптимизира качеството на картината, независимо от източника

  Активният контрол прави възможни подобрения в шума и рязкостта с честота 60 пъти в секунда. Чрез непрекъснато коригиране на параметрите на изображението над 3000 пъти в минута, Active Control Plus осигурява оптимални условия за гледане.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува