професионален плосък телевизор

  Плосък телевизор с подготвена система

  Този плазмен телевизор с подготвена система предлага картина с невероятна рязкост и живи цветове, както и широк зрителен ъгъл. В съчетание с допълнително предлаганото устройство SmartCard XPress, той е напълно готов за интерактивни услуги и забавление в хотелската стая. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

професионален плосък телевизор

42 инча, плазмен 42HF7443/10 Търсене на подобни продукти

Плосък телевизор с подготвена система

с PixelPlus

 • Безжичен SmartLoader за бързо клониране

  Дава възможност да се копират лесно и безжично всички настройки от програмирането на един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Приветствие на екрана на дисплея

  На екрана се появява приветствие при всяко включване на телевизора.

 • Ограничаване на силата на звука

  Тази функция предварително настройва работните граници на силата на звука на телевизора, като не се допуска прекалено засилване на звука с оглед да не се безпокоят съседите.

 • Блокиране панела за управление отпред

  Предотвратява неразрешен достъп до функциите на телевизора

 • Програмиране на канал за включване

  Идеално за собствени реклами или информационни канали, тъй като позволява да се показва определен канал при включване на телевизора.

 • Защитен достъп до менюто

  Осигурява защитен достъп до инсталационните и конфигурационните настройки чрез специален код или главно дистанционно управление

 • Следене на заряда на батерията за дистанционното управление

  Тази функция ви съобщава кога трябва да смените батериите на дистанционното управление, предпазвайки ви от досадни обаждания и ненужна смяна на батериите.

 • Устройство SmartCard Xpress, съвместимо с интерактивни системи

  Допълнителното устройство SmartCard Xpress (по желание) може да се монтира отзад на телевизора, като дава възможност декодерите и картовите приложения на други производители да се свързват към телевизора, увеличавайки функционалността му. Телевизорът може да се свързва и към външни декодери и приставки set-top box на всички основни оператори на интерактивни системи през интерфейсите за управление Serial Xpress (поддържащ протоколи UART и RS232) и SmartPlug.

 • Допълнително захранване (12 V) (опция)

  Допълнителното захранване (опция) гарантира работата на разширителния слот, дисплея-часовник и сигнала за събуждане, докато телевизорът е изключен.

 • Гарантирано бъдеще чрез актуализиране на софтуера

  Архитектурата с възможност за актуализиране на софтуера гарантира, че телевизорът има осигурено бъдеще и е съвместим с новите технологии и разработки, гарантирайки вашата инвестиция.

 • Pixel Plus за детайлност, дълбочина и яснота

  Pixel Plus е технология за цифрова обработка на картината, която увеличава броя на редовете и пикселите. Резултатът е картини с невероятна рязкост, детайлност и дълбочина - винаги и от всеки източник.

 • Активният контрол оптимизира качеството на картината, независимо от източника

  Активният контрол прави възможни подобрения в шума и рязкостта с честота 60 пъти в секунда. Чрез непрекъснато коригиране на параметрите на изображението над 3000 пъти в минута, Active Control Plus осигурява оптимални условия за гледане.

 • Компактен и елегантен дизайн, който подхожда на всяка стая

  Този стил в дизайна подчертава един елегантен, компактен изглед, пести време и се вписва навсякъде.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува