цифров широкоекранен плосък телевизор

  Получете повече от гледането

  Радвайте се на върховно изживяване при гледане на този плосък телевизор Philips Cineos с Pixel Plus 3 HD, съраунд Ambilight и технология за ясен LCD. Четецът на цифрови носители с връзка към компютър ви дава пълен достъп до мултимедийно съдържание. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Cineos цифров широкоекранен плосък телевизор

94 см (37"), LCD, интегриран цифров 37PF9731D/10 Търсене на подобни продукти

Получете повече от гледането

с Pixel Plus 3 HD и Ambilight

 • Готов за HD (HD Ready) и най-високо качество на изобразяване при HD сигнали

  Готов за HD (HD Ready) и най-високо качество на изобразяване при HD сигнали

  Насладете се на изключителното качество на изображението при телевизионен сигнал с висока детайлност и бъдете напълно подготвени за HD източници, като HDTV цифрови декодери или Blu-ray дискове. "HD Ready" е защитена марка, предлагаща изображение с качество над това на прогресивното сканиране. Тя отговаря на строгите стандарти, наложени от EICTA, за да предложи HD екран, илюстриращ преимуществата на разделителната способност и качеството на изображението при телевизионен сигнал с висока разделителна способност. Разполага с универсална възможност за свързване както с аналогов YPbPr, така и за некомпресирана цифрова връзка с DVI или HDMI, като поддържа HDCP. Може да възпроизвежда сигнали 720p и 1080i при 50 и 60 Hz.

 • Full HD LCD дисплей, 1920x1080p

  Този дисплей има разделителна способност, която се нарича Full HD. Като използва последните достижения на LCD технологията, екранът предлага пълната висока детайлност за широк екран с 1080 прогресивни реда, всеки с по 1920 пиксела. Това дава възможност за най-доброто възможно качество на картината за HD сигнали с до 1080 реда. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Живият образ с изключителна рязкост ще ви достави максимално наслаждение при гледане.

 • Интегриран цифров тунер за приемане на DVB-T

  Интегрираният цифров DVB-T тунер ви позволява да приемате цифрова ефирна телевизия без допълнителна приставка. Наслаждавайте се на качествена телевизия без плетеница от кабели.

 • Pixel Plus 3 HD за най-резки и ясни картини (HDTV)

  Pixel Plus 3 HD предлага уникална комбинация от изключителна рязкост, естествени детайли, живи цветове и плавно естествено движение за всички степени на сигнали с висока разделителна способност, стандартни телевизионни сигнали и мултимедийно съдържание за дисплеи с висока разделителна способност. Всеки пиксел на входящата картина е обработен, за да подхожда възможно най-добре на заобикалящите го пиксели, което води като следствие по-естествено изглеждаща картина. Артефактите и шумът във всички източници - от мултимедия до стандартна телевизия, а също и в HD с висока степен на компресиране - се откриват и потискат, което гарантира на картината чистота и изключителна рязкост.

 • Clear LCD екран с 3 мс време за реакция за изключителна рязкост на движенията

  Clear LCD ви дава изключителна рязкост на движенията за отчетлива и реалистична картина дори при бърза смяна на кадрите на екрана. Високата честота на опресняване на сканирането на задното осветяване увеличава рязкостта при възпроизвеждане на движения до ефективно време на реакция от 3 милисекунди (измерено с реакцията при възприеманата ширина на ръбове на размазване на образа, BEW). При това тя осигурява по-висок динамичен контраст и увеличен ъгъл на наблюдаване. Уникалната технология на Philips издига рязкостта на движенията на LCD дисплеите до безпрецедентно равнище, по-добро от всяка друга технология за плоски дисплеи.

 • Съраунд Ambilight за пълно потапяне в картината

  Със заобикалящите картината светлини Ambilight 3 допринася по впечатляващ начин за общото усещане при гледане, като предлага външно осветление от три страни, допълващо цветовете и осветеността на образа върху екрана. Това създава атмосфера, стимулира отморяващо гледане и подобрява възприемането на детайлите в картината, контраста и цвета. Ambilight 3 автоматично и независимо адаптира цветовете на всяка от страните на екрана в съответствие с променящото се съдържание на картината. С третия Ambilight горната част на картината е вече напълно оградена и така ви потапя напълно в онова, което гледате.

 • Приложена е шарнирна поставка с модерен дизайн в сходен стил

  За максимална свобода при разполагането, тази висококачествена поставка е конструирана конкретно за този телевизор и позволява лесно разполагане на вашия плосък телевизор, без да се налага да пробивате стените. Изберете най-добрия ъгъл за гледане благодарение на възможността от завъртане в диапазон от 40 градуса (по 20 градуса в двете посоки). На гърба е предвидено "невидимо" монтиране на кабелите. Тази поставка пасва идеално на съответната масичка за под.

 • Достъп до вашите снимки и филми с помощта на PC-link

  PC-link предлага забавления и лесен достъп до вашите персонални медийни файлове и мултимедийно съдържание*. Широко използваните отворени стандарти Ethernet (LAN) и WiFi се използват за кабелна и безжична** (опция) връзка, като осигуряват взаимозаменяемост. Преглеждайте колекцията от цифрови снимки, мултимедийни видеофилми и музикални файлове на компютъра чрез вашата домашна локална мрежа. Интуитивният потребителски интерфейс на телевизора, както и Philips Multimedia Manager за вашия компютър предлагат това с натискане на бутон (* вж. продукта за поддържани формати, изисква се функционалност за PC-LAN ** Изисква се допълнително устройство Ethernet-bridge)

 • Готова безжична връзка към вашия компютър

  Wi-Fi е водещият стандарт за безжична високоскоростна връзка. С функцията, готова за безжична връзка, в телевизора на Philips, можете да споделяте мултимедийно съдържание навсякъде в дома си, без затрудняващите кабели. Високоскоростната връзка означава, че можете да се радвате на висококачествени мултимедийни снимки, музика или видео, на разстояния до 100 метра**. Имате достъп до вашия WiFi компютър или домашната WiFi мрежа (рутер). (*изисква опцията WiFi Ethernet-bridge. **може да е различно според местните условия).

 • USB и слот за карта с памет за моментално възпроизвеждане на мултимедия

  Гледайте и споделяйте без забавяне вашите филми, снимки и музика. Слотът за карта с памет приема карти от вида Compact Flash I и II, Memory Stick, SD Card / Mini SD Card, Smart Media, Micro Drive (до 2 GB) и Multi Media Card. Просто сложете картата с памет в слота отстрани на телевизора и ще получите достъп до мултимедийните файлове, записани на картата. USB съединителят дава достъп до мултимедийните файлове на повечето USB памети, както и повечето цифрови камери (устройство клас USB памет).

 • 2 входа HDMI за изцяло цифрова HD връзка с един кабел

  HDMI представлява некомпресирана цифрова RGB връзка от източника към екрана. Чрез премахване на преобразуването в аналогов сигнал тя осигурява абсолютно чисто изображение. Непромененият сигнал намалява трептенето и води до по-чиста картина. HDMI осъществява интелигентно предаване от устройството-източник на изображение с най-високата разделителна способност. HDMI входът е напълно обратно съвместим с DVI източници, като включва и цифров звук. HDMI използва защита срещу копиране HDCP. С два входа HDMI можете да свържете множество източници на HD, например HD цифров декодер (set-top box) или Blu-ray плейър. Телевизорът ви е напълно подготвен за бъдещето.

Вижте всички спецификации
 • DVB-T - поддържа се само в определени страни

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува