широкоекранен телевизор

  широкоекранен телевизор

  Истинската красота е в детайлите

  Този широкоекранен телевизор е с красив фурнир. Стилната стойка завършва изискания му вид. Digital Natural Motion и Virtual Dolby Surround осигуряват страхотно аудиовизуално преживяване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Matchline широкоекранен телевизор

32 инча, 100Hz цифрово сканиране 32PW9586/12 Търсене на подобни продукти

Истинската красота е в детайлите

 • Технологията на кинескопите Real Flat™ прави изображението като живо

  По-плоският кинескоп осигурява по-широк ъгъл на гледане и намалява до минимум отраженията, осигурявайки възможно най-доброто изображение.

 • Crystal Clear III за естествени изображения с подобрено качество

  Crystal Clear III съчетава цяла гама подобрения, за да осигури по-добра картина. Те включват 2D гребенчат филтър, динамичен контраст, разпъване на синьото и подсилване на зеленото, за да можете винаги да получавате най-естествено изглеждащите цветове.

 • Digital Natural Motion за гладко движещи се изображения

  Digital Natural Motion е създадено от Philips, за да премахне ефекта на трепкане, който се появява в движещите се изображения. Digital Natural Motion оценява движението в образа и коригира трепканията както в ефирния, така и в записания филмов материал (напр. на DVD). Получените в резултат на това гладко възпроизвеждане на движенето и превъзходна рязкост издигат преживяването при гледане на ново равнище.

 • 100Hz цифрово сканиране води до стабилна и по-спокойна картина

  Обикновените телевизори показват картината, като я обхождат 50 пъти в секунда (50 Hz). Тази честота може да се долови от човешкото око като трептене на картината. Апаратите с честота 100Hz показват картината, като я обхождат 100 пъти в секунда, което премахва трептенето на картината. Цифровото сканиране на Philips удвоява броя на трептенията на редовете и ти прави недоловими. Това води до по-стабилна картина, която не натоварва очите.

 • Активният контрол със светлинен сензор оптимизира изображението

  Активният контрол е уникален и интелигентен начин за оптимизиране на качеството на изображението, чрез измерване и анализ на входящия сигнал, за да се регулират автоматично настройките за качество на картината. Активният контрол със светлинен сензор използва сензор за настройка на яркостта на картината според условията на осветеност в стаята.

 • Звук Virtual Dolby Surround за звучене като в кино

  Virtual Dolby Surround е технология на обработка за подобряване на ефектите на съраунд звук. Тя създава усещането за Dolby Pro Logic без необходимост от допълнителни задни високоговорители. Вие се потапяте напълно в телевизионното си изживяване.

 • Двоен екран за едновременно показване на телетекст и телевизионна картина.

  Двойният екран за видео и телетекст ви дава възможност да извеждате на екрана видео и страници от телетекст от един и същи канал едно до друго на екрана.

 • 1200 страници хипертекст за незабавен бърз достъп до телетекст

  Телетекстът е общоприета система, използвана от повечето разпространители. Функцията с 1200 страници интелигентен текст ви предлага изключително бърз достъп до информацията при смяна на страниците.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува