Широкоекранен телевизор

  Получете повече от гледането

  Този широкоекранен телевизор предлага превъзходно качество на картината от своя RF кинескоп, а честотата от 100 Hz гарантира стабилна, естествена картина, която е по-отморяваща за очите ви. Обемният звук Virtual Dolby Surround придава допълнително измерение на изживяването. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Широкоекранен телевизор

32 инча, суперплосък, 100Hz цифрово сканиране 32PW8651/12 Търсене на подобни продукти

Получете повече от гледането

с Crystal Clear

 • Технологията на кинескопите Real Flat™ прави изображението като живо

  По-плоският кинескоп осигурява по-широк ъгъл на гледане и намалява до минимум отраженията, осигурявайки възможно най-доброто изображение.

 • 100Hz цифрово сканиране води до стабилна и по-спокойна картина

  Обикновените телевизори показват картината, като я обхождат 50 пъти в секунда (50 Hz). Тази честота може да се долови от човешкото око като трептене на картината. Апаратите с честота 100Hz показват картината, като я обхождат 100 пъти в секунда, което премахва трептенето на картината. Цифровото сканиране на Philips удвоява броя на трептенията на редовете и ти прави недоловими. Това води до по-стабилна картина, която не натоварва очите.

 • Crystal Clear подобрява дълбочината на образа

  Съчетавайки такива подобрения на картината, като Contrast Plus и подобрение на цветовете, Crystal Clear увеличава дълбочината на образа.

 • Модулирането на скоростта на сканиране подобрява картината

  Модулацията на скоростта на сканиране променя скоростта на електронния лъч за по-прецизно възпроизвеждане на образа, с повишена рязкост и контраст.

 • Звук Virtual Dolby Surround за аудио преживяване като на кино

  Virtual Dolby Surround е технология на обработка за подобряване на ефектите на съраунд звук. Тя създава усещането за Dolby Pro Logic без необходимост от допълнителни задни високоговорители. Вие се потапяте напълно в телевизионното си изживяване.

 • Двоен екран за едновременно показване на телетекст и телевизионна картина.

  Двойният екран за видео и телетекст ви дава възможност да извеждате на екрана видео и страници от телетекст от един и същи канал едно до друго на екрана.

 • Телетекстът с двойна страница позволява да се гледат едновременно две страници

  Телетекстът с двойни страници ви позволява да гледате едновременно две страници телетекст една до друга

 • 100 страници телетекст за бърз достъп до текстова информация

  Телетекст е общоприета система, използвана от повечето разпространители. Функцията със 100 страници интелигентен текст ви дава бърз достъп до информацията при смяна на страниците.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува