Светодиоден телевизор

  Светодиоден телевизор

  Носител на награди за изпълнение

  Оставете се да ви очарова обгръщащата мощ на Ambilight на телевизора с плосък екран 81 см (32"). С изумителните Perfect Pixel HD Engine и LED Pro филмите наистина оживяват във вашия хол на светодиодния телевизор 32PFL9705 от серията 9000 на Philips. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Светодиоден телевизор

81 см (32"), Full HD 1080p, цифров телевизор 32PFL9705H/12 Търсене на подобни продукти

Носител на награди за изпълнение

с Ambilight и най-доброто качество на образа

 • Ambilight Spectra 3 подсилва усещането при гледане

  Ambilight Spectra 3 подсилва усещането при гледане

  Добавете ново измерение към зрителното си изживяване с Ambilight Spectra 3. Тази патентована технология на Philips уголемява екрана, като излъчва отзад от трите страни светлина, която се проектира върху околната стена. Ambilight регулира автоматично цвета и яркостта на светлината, за да съответстват на картината на екрана, създавайки потапящо зрително изживяване. Функцията за приспособяване към стената гарантира, че цветът на светлината винаги ще подхожда на сцената, какъвто и да е цветът на стената ви. Насладете се на пълните възможности с Ambilight.

 • LED Pro за изключителен контраст и яркост

  LED Pro за изключителен контраст и яркост

  Наслаждавайте се на спираща дъха картина и потребявайте до 50% по-малко енергия с носителя на награди LED Pro от Philips! Над 1000 светодиода се управляват избирателно в мрежа като подсветка на дисплея. Те дават ярка светлина в светлите части на картината и се затъмняват напълно в тъмните части, с което спестяват енергия. В съчетание с мощната Perfect Pixel HD Engine, резултатът е зашеметяваща картина с изключителен контраст, рязкост и реалистични цветове. С LED Pro черното е черно, а бялото е ярко.

 • Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Насладете се на действието без никакво трепкане. Perfect Natural Motion пресмята движението в картината и коригира трепканията както в ефирен, така и в записан филмов материал (включително в 1080p филми и 24p True Cinema на Blu-ray и DVD диск). Резултатът е още по-гладка картина без накъсване на движенията и с превъзходна рязкост. Наслаждавайте се на движещи се образи, които надминават по качеството и киното!

 • Wi-Fi MediaConnect за прожектиране на медийни файлове от компютъра на телевизора

  Wi-Fi MediaConnect за прожектиране на медийни файлове от компютъра на телевизора

  Споделяйте видеоклипове и снимки от лаптопа на телевизора, безжично. След инсталиране на лаптопа, работата е много лесна. С едно щракване с мишката прожектирате екрана на лаптопа върху целия телевизионен екран. За ваше собствено забавление и чудесно забавление за споделяне с други хора.

 • Philips Net TV с Wi-Fi за онлайн услуги на вашия телевизор

  Philips Net TV с Wi-Fi за онлайн услуги на вашия телевизор

  Изпитайте богата селекция от онлайн услуги с Net TV. Наслаждавайте се на филми, снимки, любопитна информация и друго онлайн съдържание на телевизора си когато пожелаете. Просто свържете системата си за домашно кино директно към домашната мрежа през вградената Ethernet връзка, навигирайте и избирайте какво да гледате с дистанционното управление. Менюто на Philips ви дава достъп до популярни услуги на Net TV, пригодени за екрана на вашия телевизор. Освен това, чрез сертифицираната по DLNA компютърна мрежа можете да гледате видеофилми или снимки, съхранявани на компютъра, като използвате дистанционното управление.

 • Full HD с Perfect Pixel HD Engine за несравнима яснота

  Почувствайте несравнима контрастност и яркост на екрана с Perfect Pixel HD Engine. Всеки пиксел в образа се обработва, за да подхожда възможно най-добре на заобикалящите го пиксели, което води до по-естествен образ. В резултат се получава уникално съчетание на острота, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни естествени движения, каквото и да гледате. Чистите и изключително ясни образи се получават вследствие на откриването и намаляването на смущенията и шума от всички източници на съдържание - от мултимедия до стандартен телевизор. Full HD екранът с 1920 x 1080p пиксела дава превъзходен образ без трепкане и с прогресивно сканиране, с превъзходна яркост.

 • 200 Hz Clear LCD*, 1 мс време за реакция: изключителна рязкост на движенията

  Изпитайте изключителната рязкост на движенията. Телевизорът Philips 200 Hz Clear LCD намалява времето на реакция на LCD телевизора до невероятната 1 милисекунда, така че и при сцените с най-бърза гонитба на автомобили ще бъдете погълнати от действието, без да се мъчите да следвате разтеглените автомобили по екрана.

 • Почувствайте мощта на 20 W RMS и Incredible Surround

  Почувствайте мощта на музикалния ритъм и атмосферата на филмите. Мощните усилватели с номинална мощност 20 W (2 x 10 W RMS) създават реалистична звукова сцена. Incredible Surround ви позволява да изпитате абсолютния съраунд с по-голяма дълбочина и ширина на звука, който допълва богатото зрително изживяване.

 • Онлайн видео магазини и телевизионни програми по заявка

  Гледайте филми директно на телевизора си от онлайн видео магазини. Най-великите класики на романса или бързи екшъни - всичко е там с натискане на един единствен бутон, без да ставате от удобния си диван. Видео магазинът предлага изумителна колекция от филми и сериали, от най-горещите нови предложения до безценните класики. Освободете се от фиксираното време за излъчване на програмите и гледайте каквото и когато искате. Никога вече не пропускайте любимата си програма! Телевизията на запис предлага повторение на телевизионни сериали или програми. Условията и предложенията са различни за различните държави и оператори.

Вижте всички спецификации
 • 200 Hz Clear LCD показва 200 сцени в секунда, като съчетава авангардна 100 Hz технология със сканиращо задно осветяване при 50% цикъл на работа.
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни
 • Net TV: Посетете www.philips.com/smarttv, за да откриете услугите, предлагани във вашата страна.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Wi-Fi Media connect: Възможно е бързодействието на компютъра и честотната лента на безжичната мрежа да окажат влияние при възпроизвеждането на видео. За информация относно минималните и препоръчителните изисквания към системата, посетете www.philips.com/wifimediaconnect. Съдържанието се показва с леко закъснение от няколко секунди. Може да има леко разминаване между картина и звук.
 • Обичайната консумирана мощност в режим включено е измерена според IEC62087 Ed 2.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува