LCD телевизор

  Вълнение за сетивата ви

  Потопете се в завладяващото изживяване от Ambilight. Снабден с MPEG4 HDTV и Perfect Pixel HD Engine, този телевизор съчетава Perfect Motion, 2250 трилиона цвята и Perfect Contrast с Ambilight Spectra 2 - това осветява вашето изживяване при гледането Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вълнение за сетивата ви

 • Ambilight Spectra 2 подобрява усещането при гледане

  Ambilight Spectra 2 подобрява усещането при гледане

  Добавете ново измерение към вашето зрително възприятие с Ambilight Spectra 2. Тази патентована технология на Philips уголемява екрана, като излъчва осветление от гърба на екрана върху околната стена. Ambilight регулира автоматично цвета и яркостта на светлината, окръжаваща телевизора, така че да съответстват на картината, като създава потапящо зрително изживяване. С Ambilight Spectra 2 филмите наистина оживяват!

 • Perfect Pixel HD Engine за ненадмината рязкост и яснота

  Perfect Pixel HD Engine за ненадмината рязкост и яснота

  Изпитайте несравнимата рязкост и чистота с Perfect Pixel HD Engine. Всеки пиксел от картината се оптимизира, за да се съчетае по-добре със заобикалящите го пиксели, което прави картината по-естествена. Резултатът е уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, естествени движения, каквото и да гледате. Чистите и изключително резки образи се дължат на откриването и намаляването на артефактите и шума в съдържанието от всички източници – от мултимедия до стандартна телевизия.

 • Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Насладете се на действието без никакво трепкане. Perfect Natural Motion пресмята движението в картината и коригира трепканията както в ефирен, така и в записан филмов материал (включително в 1080p филми и 24p True Cinema на Blu-ray и DVD диск). Резултатът е още по-гладка картина без накъсване на движенията и с превъзходна рязкост. Наслаждавайте се на движещи се образи, които надминават по качеството и киното!

 • HD Ready 1080p за най-високо качество на изобразяване при пълни HD образи

  Насладете се на изключителното качество на картината при телевизионен сигнал с пълна висока детайлност (HD) и HDTV предавания или Blu-ray DVD дискове. HD Ready 1080p е запазена марка, предлагаща изображение с качество над това на обикновените HD Ready. Това отговаря на строгите стандарти, наложени от EICTA, за да предложи Full HD екран, илюстриращ преимуществата на разделителната способност и качеството на изображението при телевизионен сигнал с висока детайлност Full HD 1920x1080p. Разполага с универсална възможност за свързване както с аналогов YPbPr, така и за некомпресирана цифрова връзка с DVI или HDMI, като поддържа HDCP. Може да възпроизвежда сигнали с прогресивно сканиране 1080i при 24, 50 и 60 Hz.

 • Обработка на 2250 трилиона цвята

  Живи и естествени образи от най-съвършената обработка на цветовете. 17-битовият ускорител оптимизира всеки от 3-те цветови канала (RGB), с обща възможност за обработка на 2250 трилиона цвята. Тя показва по-живи цветове, при това със запазване на отлична рязкост. Усъвършенстваните алгоритми долавят и най-фините оттенъци на човешката кожа и цветовете и ги обработват така, че се получават възможно най-реалистични цветове.

 • Динамичен контраст 55000:1 за богата детайлност на черното

  Искате плосък LCD дисплей с възможно най-висок контраст и най-жива картина. Усъвършенстваната видео обработка на Philips, в съчетание с уникалната технология на затъмняване, дава живи изображения. Динамичният контраст ще увеличи контраста с отлични нива на черното и точно предаване на тъмните оттенъци и цветове. Той дава ярка, реалистична картина с висок контраст и живи цветове.

 • HDTV с MPEG4, за да се радвате на реалистични HD картини

  HDTV позволява да приемате ефирни излъчвани програми с висока детайлност през вградения DVB-T тунер за формати MPEG-2 и MPEG-4. Без допълнителна цифрова приставка ще получите изключително качество на картината и звука.

 • Интегриран DVB-C/T тунер за цифрово кабелно приемане

  Интегрираният цифров DVB-C/T тунер ви позволява да приемате цифрова кабелна и наземна телевизия без допълнителна приставка. Наслаждавайте се на качествена телевизия без плетеница от кабели.

 • DLNA PC мрежова връзка за преглед на съдържание в компютъра и домашната мрежа

  Връзката PC-Network предлага лесен достъп до лично съдържание от снимки и музика във вашия компютър и домашна мрежа. Тя използва Ethernet (LAN) връзка с DLNA протокол, което гарантира, че продукти, сертифицирани по DLNA, ще работят безпроблемно заедно. Като свържете телевизора си с домашната мрежа, ще имате достъп до информация от всички устройства, сертифицирани по DLNA. Преглеждайте колекцията от цифрови фотографии и музикални файлове на компютъра чрез вашата домашна LAN мрежа. Интуитивният потребителски интерфейс на телевизора предлага това с натискане на един бутон.

 • 4 HDMI входа с EasyLink за връзка с Full HD

  EasyLink използва стандартния за отрасъла протокол HDMI CEC за споделяне на функциите между свързаните устройства и телевизора. С Easylink е необходимо само едно дистанционно управление за работа с основните функции на телевизора и свързаните устройства. HDMI представлява цифрова RGB връзка от източника към екрана без компресиране с цел максимално качество на картината. HDMI използва защита срещу копиране HDCP. С 3 HDMI входа на гърба и 1 HDMI отстрани на телевизора можете да свързвате няколко източника на HD, например HD цифров декодер (set-top box), Blu-ray плейър и игрова конзола или цифрова камера.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува