CI Plus

  Ултратънък 3D LED телевизор

  Не оставяйте пуканките

  Наслаждавайте се на развлеченията с възхитителното качество на светодиодния образ на 3D LED телевизора Philips, серия 4308. С Pixel Plus HD Engine любимото ви 3D съдържание оживява с ярки детайли. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Не оставяйте пуканките

3D ултра тънък LED телевизор с повече адреналин

 • Pause TV и запис на USB – пауза и записване на програми

  Искате да прекъснете гледането на телевизия и да продължите по-късно? Функцията "пауза" означава, че никога вече няма да се налага да изчаквате (или да гледате!) реклами. Искате ли да записвате цифрови ТВ предавания на живо и да ги гледате в удобно за вас време? Използвайте електронния справочник за програмите, за да намирате любимите си предавания и лесно да програмирате записването им. Просто свържете USB твърд диск към телевизора и предаването ще се запише, за да го гледате по-късно, в удобно за вас време.

 • 200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за чисти, резки движения

  За прецизни, гладки и естествени движения на екрана, Philips създаде PMR – нашия стандарт за измерване на рязкостта на движещите се изображения. Perfect Motion Rate е резултатът от съчетаването на нашата уникална обработка на видео сигнала, броя кадри в секунда и скоростта на обновяване на всеки кадър, идеалните възможности за димиране и технологията на подсветката. По-високата стойност на PMR допринася за по-висок контраст и по-добра чистота на движенията, което означава превъзходна картина за вас.

 • 3D Max - завладяващо 3D изживяване с Full HD резолюция

  3D Max - завладяващо 3D изживяване с Full HD резолюция

  Активната 3D технология и високоскоростните дисплеи създават невероятна дълбочина, контраст и реализъм за ненадминато изживяване при гледането на 3D. Регулирането на 3D дълбочината ви позволява лесно да изберете нивото на 3D ефекта по свой вкус. Конвертирайте 2D съдържанието в живо и безупречно 3D. Съвършеното 3D изживяване.

 • Full HD LED телевизор – превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Full HD LED телевизор – превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Качеството на картината има значение. Стандартните HD телевизори ви дават качество, но вие очаквате най-доброто. Представете си детайли със спираща дъха чистота, съчетани с висока яркост, невероятен контраст, резки движения, реалистични цветове и естествена картина – при това с ниско потребление на енергия. И така, край на търсенето. Full HD LED предлага по-добри детайли от стандартните HD телевизори. А повече детайли в картината означава по-интензивно зрително изживяване за вас.

 • Micro Dimming оптимизира контраста на телевизора

  Micro Dimming оптимизира контраста на телевизора

  Наслаждавайте се на спиращата дъха картина с изключителен контраст, рязкост и живи цветове. Рамковата светодиодна подсветка на екрана анализира изображенията в 6400 различни зони и се регулира съответно, благодарение на което се наслаждавате на невероятен контраст и качество на картината за поглъщащо и напълно реалистично изживяване.

 • USB за възпроизвеждане на мултимедия

  USB за възпроизвеждане на мултимедия

  Свържете USB флаш памет, цифрова камера, mp3 плейър или друго мултимедийно устройство към USB порта отстрани на телевизора и се наслаждавайте на снимки, видео и музика – лесно, с екранния браузър на съдържание.

 • Три HDMI входа с Easylink за вградени възможности за свързване

  Три HDMI входа с Easylink за вградени възможности за свързване

  Спестете си плетеницата от кабели с един единствен кабел, който пренася едновременно видео и аудио сигнала от вашите устройства до телевизора. HDMI кабелът пренася сигнала без компресиране, което гарантира най-високото качество от източника до екрана. Заедно с Philips Easylink ще ви трябва само едно дистанционно управление, за да извършвате повечето действия с вашия телевизор, DVD, BluRay плейър, цифрова приставка или система за домашно кино.

 • PC входът ви позволява да използвате телевизора като монитор за компютъра

  Използвайте телевизора си като монитор. Просто го свържете с помощта на HDMI-DVI кабел/конвертор – и готово.

 • Pixel Plus HD за по-добри детайли и яснота

  Нашата авангардна технология за цифрова обработка на картината увеличава броя на редовете и броя на пикселите. Резултатът е картина с невероятна рязкост, детайлност и дълбочина - винаги и от всеки източник.

 • Почувствайте мощта на 20 W RMS и Incredible Surround

  Създайте реалистична звукова сцена. Мощните усилватели и Incredible Surround ви позволяват да изпитате абсолютния съраунд звук с по-голяма дълбочина и ширина, който допълва богатото зрително изживяване.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

 • Предлагането на приложението MyRemote и свързаните с него функции зависи от модела телевизор и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TV.
 • Съвместимостта зависи от сертификацията по Wi-Fi Miracast за Android 4.2 и следващи версии. За повече информация вижте документацията на вашето устройство.
 • За приложенията на Smart TV, посетете www.philips.com/TV, за да откриете кои услуги се предлагат във вашата страна
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Необходимо е надграждане на софтуера за HbbTV, Multiroom клиент и сървър, Netflix и приложението myRemote.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува