Стенно осветление

  Украсете дома си със светлина

  Украсете банята си с акценти от класическия дизайн. Това куполно осветително тяло от стъкло и хром е идеално за общо осветяване на банята. Конструкцията на купола осигурява ярка енергоспестяваща светлина и позволява монтиране на стената или тавана.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Украсете дома си със светлина

дизайнерска лампа за осветление за баня

 • IP44, идеално пригодена за банята ви

  IP44, идеално пригодена за банята ви

  Тази лампа за баня Philips е специално проектирана за влажна среда. Тя е преминала щателни изпитвания, гарантиращи нейната водоустойчивост. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Тази лампа е конструирана с IP44: защитена от водни пръски, тя е най-разпространена и идеална за употреба в банята.

 • Лампи с изключително дълъг живот

  Лампи с изключително дълъг живот

  Гамата предлага разнообразни компактни флуоресцентни енергоспестяващи лампи за общо осветление на банята. След като инсталирате лампа за баня InStyle, повече няма да се занимавате със смени или ремонти, а и ще спестите енергия и пари.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Подходящи за монтаж на стена и таван

  Подходящи за монтаж на стена и таван

  Монтирайте тази лампа на стената или тавана – така, както пожелаете.

 • Да виждаш добре в банята, това е важно

  Да виждаш добре е важно за добри резултати в огледалото – затова във всяка лампа има висококачествен източник на светлина, която дава увереност при подстригването и бръсненето. Тази гама осветителни тела за баня използва енергоспестяваща технология за качествена светлина, която да осигурява обилно осветяване без силна рязкост.

 • Гама с множество приложения

  Има голям избор от осветителни тела за стена и таван. Колекцията предлага големи тела за таван, които осветяват цялата баня по един комфортен и приятен начин. Освен тях има и тела, които дават ясна и ярка светлина без сянка, за прецизност при задачите пред огледалото, например бръснене, гримиране и поставяне на контактни лещи.

 • Украсете банята си със светлина

  Осветителните тела за баня InStyle украсяват декора на всяка баня със своята стилна и солидна конструкция. Устойчиви на износване първокласни материали, като шлифована стомана, алуминий и стъкло, се допълват от засилено внимание към най-малките детайли, каквито са гладките, закръглени ръбове и шлифовани повърхности без издадени части. Състоят се от гама елементи със съвременен дизайн и елегантни декоративни детайли в ясен и прост стил.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува